Asjad, mida naistel on raske meeste juures mõista

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Pole tähtsust, kui kaua on mees ja naine suhtes olnud, teatud asju on naistel raske meeste juures mõista. Ilmselt kehtib see ka vastupidi, kuid sel korral toome RedBooki abiga välja need meestele iseloomulikud asjad, millest naised ei taha aru saada.

1. Miks mehed arvavad, et ühte sokipaari on võimalik väga kaua kanda. Naiste arvates on sokipaari eluiga tunduvalt lühem.

2. Miks on mehel kapis terve karbitäis erinevaid juhtmeid, mida ta ei kasuta, aga ära ka ei luba neid visata.

3. Kuidas saavad mehed oma nägu, keha ja juukseid pesta ühe dušigeeliga ning head välja näha, samas kui naised kasutavad näo, keha ja juuste jaoks erinevaid tooteid. 

4. Miks mehed ei suuda mitut asja korraga teha. Naised on suutelised kodus ringi tormama telefon ühes, prügikott teises käes ja kuskile suudavad nad kindlasti mahutada ka mustad nõud. Mehed lihtsalt vaatavad seda hämmastunult pealt. 

5. Miks meeldib meestele just tualetis raamatuid või ajalehti lugeda. Kas diivanil poleks seda mugavam teha?

6. Miks arvavad mehed, et ülikond, millega nad 20 aastat tagasi kooli lõpetasid või abiellusid, on endiselt kantav ja trendikas. 

7. Miks ei saa mehed sellest aru, et kingapaare võiks alati olla rohkem kui üks või kaks.

8. Miks küsivad mehed, kas naine ostis omale uued rõivad, kui ta tegelikult käis juuksuris ja lasi soengut muuta.

9. Kuidas on see võimalik, et mehed teavad kõikide autode marke. Eriti luksusautode omi.

10. Miks ei saa paljud mehed aru sellest, kui kasulik on plaane ette teha, hoolimata sellest, et naine on selgitanud, et see aitab kokku hoida raha, aega ja vaeva.

11. Miks ei suuda mehed kraanikaussi puhtana hoida. Seda «ehivad» alati karvad, lahtine hambapastatuub jms. 

12. Miks mehed arvavad, et juuksehooldusvahendid jms ilutooted peavad lõputult vastu. On ju palju räägitud sellest, et ka ilutoodetel on säilivusaeg.

13. Kuidas suudab mees meeles pidada fakte oma lemmiksportlase kohta, kuid talle ei jää meelde, et ta pidi prügi välja viima; tähtpäevade meelespidamist ei tasu üldse mainidagi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles