69-aastane postitantsuga tegelev vanaema: pidutsen kuni surmani

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: SCANPIX

69-aastane Pat Ingles on rõõmsameelne lesk, kes elab Edinburghis. Ent ta pole tavaline vanaema: Patile nimelt meeldib klubides pidudel käia ja laudadel tantsida. Naine tunnistab, et tema elustiil erineb oluliselt tema enda vanemate ja vanavanemate omast.

«Ma pidutsen päris palju ja naudin elu,» ütles eakas naine hiljuti antud intervjuus. Kolme lapse vanaema kaotas oma abikaasa 12 aastat tagasi eesnäärmevähi tõttu. Naine oli üheksa aastat truult mehe tervise eest hoolitsenud, kirjutab Daily Mail.

Nüüd on tema eesmärgiks aga elust viimast võtta. «Ma olen terve elu teiste eest hoolitsenud. Ma ei taha enam täiskohaga kellegi hooldaja olla, ma tahan nüüd iseenda eest hoolt kanda. Järele jäänud aja jooksul tahan pidudel käia ja jätkata selle elustiiliga kuni surmani,» sõnas Pat.

Õhtuti ja öösiti meeldib naisele klubides käia, kuid päeva ajal võib teda leida jõusaalist või postitantsutrennist. Naise sõnul tunneb ta end trenni tõttu väga enesekindlalt ja on oma välimusega rahul. Kuna klubides meeldib talle käia üsna omapärastes riietes, ei karda ta teiste kriitikat, kuna usub, et kannab need kostüümid kenast välja.

Tema garderoobist võib näiteks leida seksika naispolitseiniku kostüümi, stjuardessi kostüümi, teenijanna kostüümi jne. «Mulle meeldib seksikalt riides käia. Kui ma ei saa kontsi kanda, siis ma ei taha üldse välja minna. Mulle meeldib lõbutseda ja tunda end hästi neis riietes, mida kannan,» selgitas ta.

Pat lisas, et oma vanuse kohta on tal väga kena figuur ja ta on endiselt võimeline ruumi sisenedes teiste tähelepanu võitma. 

Naise perekond on väga uhke selle üle, et neil on taoline ema ja vanaema ning nad kutsuvad Pati sageli endaga koos välja. Pati lapselaps, 20-aastane Paris ütles: «Ta on mõnikord varaste hommikutundideni väljas ja tantsib laudadel. See ei tekita piinlikkust, ma pole kunagi mõelnud, et vanaema ei peaks nii tegema. Minu arvates on see kihvt.»

Pat oli pärast abikaasa surma aastaid vallaline, kuid naise sõnul käis ta väljas endast nooremate meestega. Näiteks oli üks tema kaaslane 40. eluaastates härra, kes oleks vanuse poolest sobinud talle pojaks (Pati enda poeg on 49-aastane). Tänaseks on ta enda kõrvale leidnud aga 65-aastase Colini. «Mõistsin ühel hetkel, et olin igatsenud seda, et mu kõrval oleks keegi, kes minu eest hoolitseks, kes mind kaitseks ja kohtleks kui daami. Meil on koos väga tore ja me naudime teineteise seltskonda,» ütles naine. 

Vaata pilti Patist siit!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles