Ülemiste keskusse tuleb pop-up moefotode näitus

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: «Stiilne ilu»

9. aprillist pühapäevani saavad moe- ja fotosõbrad Ülemiste keskuse aatriumis nautida Anne & Stiili pop-up moefotode näitust «Stiilne ilu». Ilu ja inspiratsiooni annavad 22 tuntud fotograafi ja stilisti koostöös valminud moefotot.   

Anne & Stiili peatoimetaja Tiina Kruusi sõnul on ajakiri läbi aastate väärtustanud naiselikkust ning ajatut stiili ja ilu. «Moefotoseeriate ja ka selle pop-up näituse eesmärk on kaasata vaataja ilu- ja moemaailma fluidumisse ning anda talle inspiratsiooni ja julgust ise selles katsetada,» ütles Tiina Kruus. Ülemiste keskusesse pannakse välja Eesti parimate fotograafide ja stilistidega koostöös valminud fotod.

Anne & Stiili pop-up näitusel on väljas ajakirja moefotod aastatest 2009–2015. Fotode autorid on Toomas Volkmann, Herkki Erich Merila, Maiken Staak, Lilian Merila, Stina Kase, Filippo Caroti, Kalle Veesaar, Virge Viertek, Riina Varol ja Tanel Veenre. Fotode loomisel on olulise panuse andnud ka stilistid Karolin Kuusik, Anu Lensment, Liis Plato, Britt Samoson, Ester Kannelmäe, Liisi Eesmaa, Gerly Tinn, Johanna Eenma. Näitus on üleval Ülemiste keskuse aatriumis selle nädala lõpuni. 

Foto: «Stiilne ilu»
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles