Galerii: CitySpa ja by karinè meelitasid iluõhtuga päikese välja

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Sel nädalal toimunud CitySpa kevadise iluõhtu raames tuli esitlusele maailma üheks tõhusaimaks nahahooldusarjaks peetav Biologique Recherche ning kordumatut silmailu pakkus by karinè ehte- ja rõivakollektsioon.

Nahahooldussarja Biologique Recherche lõid 35 aastat tagasi Yvan, Josette ja Philippe Allouche. Kogu sari koosneb puhastest, kontsentreeritud, töötlemata toorainetest, mis on kokku pandud ülima täpsusega. Tulemuseks kliiniline ja indiviidist lähtuv vaade iluhooldusele.

Samuti tuli iluõhtul moegurmaanide rõõmuks esitlusele juveelibrändi by karinè kevadine ehte- ja rõivakollektsioon. Alates 2004. aastast on rahvusvaheliselt tunnustatud gemmoloog ja juveelidisainer Karin Eensaar oma brändi by karinè alt loonud julgeid ja isikupäraseid ehteid, mis toovad esile kandja karakteri ning omanäolisuse. By karinè loomingus on kesksel kohal vääriskivi oma ainulaadses ja parimas võimalikus kvaliteedis. Hetkel on by karinè looming esindatud peale koduturu nii Genfis, Šveitsis kui ka Moskvas, Venemaal.

Lisaks imetabasele ehtekollektsioonile leiab brändi valikust ka elustiilikollektsiooni LIFESTYLE by karinè. Ennekõike kvaliteetsetele materjalidele ja puhastele vormidele rõhuv seeria on loodud mõeldes enesekindlale luksusest lugu pidavale naisele, kelle kiire elutempo ei ole takistuseks enese eest hoolitsemisel. Kevad toob LIFESTYLE by karinè loomingusse helged toonid, mänglevad vormid ja keerab mõneks ajaks mustale selja.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles