Laura Remmel: pole vahet, kuhu minek, alati tuleb end ilusti riidesse panna!

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laura Remmel
Laura Remmel Foto: Jelena Rudi

Muusik Laura Remmel rääkis Naistelehele, et ema on tema parim sõber ja ka välimuse poolest temaga nii sarnane, et neid mõnikord seljatagant omavahel segi aetakse. Ema õpetuste järgi oskab naine oma välimusel silma peal hoida.

«Kuigi nii mõnigi minu esinemisriietus on selline, mida ema ehk ei kannaks, siis üldiselt armastame mõlemad klassikalist joont. Näiteks käisin hiljuti tal külas ja tulin tagasi kolme mantliga!» kiidab Laura. «Praegugi kannan ma tema mantlit ja tema teksapükse ning käekotti.»

Laura Remmel ema Martinaga Iris Janvieri moeetendusel. 
Laura Remmel ema Martinaga Iris Janvieri moeetendusel. Foto: promo

Kui Laura 13-14-aastaselt tahtis esinemisele teksapüksid jalga panna, soovitas ema tal ikka kleidi valida. «Nüüd leian minagi, et tegelikult pole vahet, kuhu on minek, alati tuleb end ilusti riidesse panna. See on austus teiste vastu,» leiab muusik. «Ja kleitidega ongi ju väga mugav - tuleb vaid kingad ja sukkpüksid juurde valida, ei pea erinevaid pluuse juurde kombineerima.»

Laura Remmel. Foto:
Laura Remmel. Foto: Foto: Filter
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles