Kevadine armuhoroskoop 2015: Veevalaja

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Päikesepaiste teeb rõõmsaks ja soojendab südant. Õhus ongi juba tunda kevadet ja … armastust. Tarot.com annab teada, mida tähed selleks kevadeks armastajatele lubavad.

VEEVALAJA

21. jaanuar - 19. veebruar

Kahju sinust, kulla Veevalaja. Romantikaga on sul sel kevadel veidi keeruline. See aga ei tähenda, et su armuelu täiesti hukas oleks. Paljugi oleneb su enda suhtumisest. Sel kevadel on sul oluline võimalus talitada oma südametunde järgi. 

11. aprilli ja 7. mai vahel võib tekkida võimalus olukorda parandada. Kui oled vallaline, võid kohata kedagi uut ja isegi armuda. Võib isegi juhtuda, et otsustad kohtuda mitme inimesega korraga, et endas selgusele jõuda. Iseenesest polegi selles midagi väga halba, kuid soovid nii teha, siis ole aus ja ütle ka potentsiaalsetele kallimatele, et kohtud veel teistega.

18. mai ja 11. juuni vahel on oht sattuda arusaamatustesse ja kallima(tega) tülli minna. Kui sa ei suuda mõista, mida tunned, võid lõpuks üksi jääda. 

Kui sa oled suhtes, siis parim aeg romantikaks on alles pärast 5. juunit. Pühendumine tasub end ära, sest pärast 6. juunit tunned end oma suhtes eriti kindlalt. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles