Kevadine armuhoroskoop 2015: Lõvi

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Päikesepaiste teeb rõõmsaks ja soojendab südant. Õhus ongi juba tunda kevadet ja … armastust. Tarot.com annab teada, mida tähed selleks kevadeks armastajatele lubavad.

LÕVI

24. juuli - 23. august

Pärast 8. aprilli tunneb Lõvi, et on taas oma sõiduvees. Nüüd on sul aeg energiast pakatavana talveunest ärgata. On lootust, et Jupiteri toel saab ka su armuelu vunki juurde.

Oled sel kevadel nii optimistlik, et teistel on seda raske mitte märgata. Sinu hea tuju on nii nakkav, et äratad ka potentsiaalse partneri tähelepanu. Eriti seltsiv oled pärast 11. aprilli. Kuni 7. maini naudid pidutsemist ja lõbusaid üritusi, kus tänu suhtlemisele ja sõprade abile võib tekkida võimalusi kohtuda uue armastusega. Sel perioodil tasub proovida ka tutvumisportaalide abi või kaaluda, kas suhe sõbraga võiks muutuda millekski enamaks. Parima ajastuse nimel jäta olulised kohtumised 22. aprilliks. See päev võib osutuda eriliseks.

14. aprillil tasub sul Saturni ja Veenuse vastandumise tõttu olla ettevaatlik. Kui oled enda kõrvale leidnud kellegi, siis võib olla, et keegi (kas laps või sõber) astub teie vahele ja lööb suhtesse kiilu. Võta seda kui ajutist tagasilööki, sest pärast 5. juunit elad kuni 11. augustini elu täiel rinnal ja tunned suurt armastust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles