Kevadine armuhoroskoop 2015: Sõnn

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Päikesepaiste teeb rõõmsaks ja soojendab südant. Õhus ongi juba tunda kevadet ja … armastust. Tarot.com annab teada, mida tähed selleks kevadeks armastajatele lubavad.

SÕNN

21. aprill - 21. mai

Kevad on Sõnni aeg. Ka sünnipäev on varsti tulekul. Palju õnne! Sest universumil on sulle üks imeline kingutus ootel.

Kõik sai alguse juba 17. märtsil, kui Veenus liikus sinu märki, milles ta püsib kuni 11. aprillini. Selle aja jooksul oled mitmel moel eriti särav - tunned end tavapärasest enesekindlamana, mis teeb sind väliselt ilusamaks, aga muudab sind ka magnetina külgetõmbavaks. Kevade algus tasub sul veeta kellegi erilise seltsis.

Pärast 31. märtsi muutub Marsi mõjul su armuelu veelgi põnevamaks ning kestab nõnda kuni 11. maini. Sel ajal tunned, et sul on jõudu võidelda oma suurimate unistuste nimel. Kui selleks on uus suhe, siis on sul kõik võimalused olemas, et saada, mida tahad. Tänu Marsile tunned end praegu väga seksikalt. Ka siis, kui oled suhtes, saab su kirejanu kustutatud. Oma ihade nimel oled praegu kõigeks valmis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles