Trikk, mis parandab odava veini maitset

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Odav vein on rahakotisõbralik, aga enamasti tuleb sel puhul maitse osas järeleandmisi teha. Proovi, kas selle nipiga õnnestub veini maitset parandada!

Slate õpetab, et kannmikseriga saab veini maitset turgutada. Nagu näed allpool olevast videost, siis pole tarvis teha muud, kui valada vein kannmikserisse ja segada 20-30 sekundit, et veini õhutada.

Õhutades muutub tanniin pehmemaks ja veini maitse ei tundu seetõttu nii kuiv. Trikk toimib paremini noorte punaste veinide (nagu näiteks Cabernet Sauvignon) puhul.

Pärast segamist lase veinil veidi settida ja vala välja.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles