Üks lihtne asi, mis võib naisi seksikamaks muuta

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Me kõik oleme näinud parfüümireklaame, kus astuvad üles noored modellid ja näitlejannad, kes väidavad, et üks või teine lõhn tekitab neis seksika tunde. Nad kinnitavad, et kui piserdada parfüümi sensuaalsetesse piirkondadesse (kaelale, randmele jne), on võimalik teisi võrgutada.

Aga kas parfüüm saab jätta inimesest seksikama mulje? Või tõukab lõhn teisi hoopis eemale? Leidub ju neidki, kes on parfüümide suhtes allergilised. Värske uuring tegi kindlaks, et säravates reklaamides peitub teatud tõetera. Parfüümil on tõesti võime muuta inimest seksikamaks ja naisi võib õige parfüüm lausa nooremaks muuta, kirjutab YourTango.

Uuringu käigus tuli välja, et naiste näod muutuvad atraktiivsemaks, kui neid saadab meeldiv lõhn. Selgus seegi, et kui naise näos on kortsud ja muud iluvead, siis võib naine parfüümi tõttu jätta tegelikust vanema mulje. Kui aga noor naine piserdab peale õiget parfüümi, jätab ta teistele tegelikust noorema mulje. Ent hoolimata vanusest võib õige parfüüm sind kaaslaste silmis seksikamaks muuta.

Järgmisena plaanivad teadlased uurida, kas parfüümil on mõju ka mehi seksikamaks ja nägusamaks muuta. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles