Pille Mägi - Nasva kultuurielu süda ja hing

Triin Tammert
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pille Mägi sõnul proovitakse pakkuda eri võimalusi: kino, teatrit, kontserte, tantsuõhtuid, käsitöö õpitubasid ja ringitegevusi, et rahval oleks valida. Konverentse on siin ka peetud, olemas on stuudio ning lava taha plaanitakse teha bändiruum. «Hästi oluline on see meie-tunne, et see on meie klubi – see on siin olemas.»
Pille Mägi sõnul proovitakse pakkuda eri võimalusi: kino, teatrit, kontserte, tantsuõhtuid, käsitöö õpitubasid ja ringitegevusi, et rahval oleks valida. Konverentse on siin ka peetud, olemas on stuudio ning lava taha plaanitakse teha bändiruum. «Hästi oluline on see meie-tunne, et see on meie klubi – see on siin olemas.» Foto: Irina Mägi

Uue Lääne-Saare valla kultuurieluga tegeleva sihtasutuse särav tegevjuht Pille Mägi on ühtaegu vastse Nasva klubi, Aste klubi ja Eikla klubi perenaine ning korraldab ka valla jaanituld, öölaulupidu ja teisi suuremaid ettevõtmisi.

Eikla klubi sai värskelt 2014. aasta puitehitise tiitli, aga meie kohtume vähemalt sama võluvas modernse puitarhitektuuri pärlis, värskelt valminud Nasva klubis (arhitektid Kiira Soosaar ja Tuuli Org, sisekujundaja Kai Laanmets). Kuressaare külje all Nasva jõe ääres asuv klubi ehitati 2008. aastal maha põlenud vana klubi asemele, uus hoone on voolujooneline ja harmoneerub suurepäraselt kõrval kaarduva sillaga. Lükanduksi kaunistavad fotod vanast Nasva sillast ja kalurikülast – neid pilte käis Pille Mägi ise arhiivist otsimas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles