Soengustiilid, mis muudavad näo saledamaks

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Blake Lively.
Blake Lively. Foto: Ekaterina Chesnokova/RIA Novosti

Täpselt nii, nagu meigi abil saab teatud iluvigu varjata, saab seda teha ka soenguga. Kui oled kunagi mõelnud, kuidas võiks lasta oma juukseid lõigata, et su nägu näeks saledam välja, siis siin on vastus su küsimusele.

Ilu- ja moeportaal Daily Makeover tõi välja kümme erinevat soengustiili, mis muudavad näo saledamaks.

Pikad juuksed. Kui sa ei suuda otsustada, kas kasvatada juuksed pikaks või lõigata lühikeseks, siis juuksur ja juuksurisalongi omanik Warren-Tricomi omanik Edward Tricomi soovitas juuksed pikaks kasvatada, kuna pikad juuksed muudavad ka näokuju pikemaks.

Jessica Chastain
Jessica Chastain Foto: Joel Ryan/AP

Asümmeetriline bob. Kui bob-lõikus on tagant lühem ja eest pikem, siis see muudab näo näiliselt saledamaks. Juukselahk võiks ka olla keskel, kuna ka see muudab näo pikemaks.

Julianne Hough
Julianne Hough Foto: MARIO ANZUONI/REUTERS

Ebaühtlane tukk. Raske või järsk tukk võib näo ümaramaks muuta. Sassis tukk võiks olla aga selline, mis on keskelt veidike lühem kui äärtest, kuna see annab näole kauni kuju.

Bella Thorne
Bella Thorne Foto: MAVRIXONLINE.COM/MAVRIXONLINE.COM

Nägu raamivad järgud. Kui juuksed on ümber näo järku lõigatud, siis see muudab näo pikemaks ja saledamaks. «Pikad järgud, eriti sellised, mille lahk on keskel ja mis langevad mööda nägu lõuast allapoole, jätavad mulje, et nägu on tegelikust saledam,» selgitas Tricomi.

Eva Mendes
Eva Mendes Foto: Stephen Lovekin/AFP

Lahk küljel. Kerry Washingtoni puhul on hästi näha, kuidas küljel asuv lahk võib samuti näokuju saledamaks muuta.

Kerry Washington
Kerry Washington Foto: BFA/Billy Farrell/BFAnyc/Sipa USA

Kui soovid juuksed kinni panna, veendu, et paar kiharat jääksid ümber su näo. Kui soovid näiteks juuksed patsi panna, tõmba mõned salgud patsist välja, et need ümbritseks su nägu, kuna siis tundub nägu olevat saledam.

Nina Dobrev
Nina Dobrev Foto: DANNY MOLOSHOK/REUTERS

Kõrge soeng. Kõrgel asuv krunn lisab näole pikkust ja tõmbab tähelepanu ülespoole.

Jennifer Lopez
Jennifer Lopez Foto: Josiah Kamau/Josiah Kamau/BuzzFoto.com

Pehmed lained. Sirged juuksed muudavad pea väiksemaks ja laiemaks. Tricomi soovitas vältida ka liiga rangeid lokke. Pigem võiks eelistada õrnu ja romantilisi laineid, mis raamiks nägu ning muudaks seda saledamaks.

Hertsoginna Catherine
Hertsoginna Catherine Foto: Morgan/SIPA/Morgan/SIPA

Heledad salgud. Hele värv tõmbab näole tähelepanu ja muudab näo saledamaks. Oluline on jälgida, et salgud oleksid just üleval pool nähtavad, altpoolt võivad juuksed olla tumedamad.

Blake Lively
Blake Lively Foto: Charles Sykes/AP

Järguline soeng. Eelista juukselõikusi, mis lisavad su soengule tekstuuri ja liikuvust. Ranged ja selgete piiridega soengud muudavad näo ümaramaks.

Demi Lovato
Demi Lovato Foto: XPOSURE
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles