Jumpsuit - mis imeloom see veel on?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aljona Sokolovskaja, moetoimetaja ja -blogija, kannab jumpsuit'i.
Aljona Sokolovskaja, moetoimetaja ja -blogija, kannab jumpsuit'i. Foto: Erakogu

Jumpsuit on talvehooajal alati riiulil puhkamas, et kevadel sealt nagu fööniks tuhast tõusta! Paljud naised jumaldavad jumpsuit’e, mina kaasa arvatud. Õige istuvuse korral on jumpsuit suurepärane ja mugav riideese, millesse riietuda on imelihtne, kirjutab osta.ee moeblogi.

Sa võid jumpsuit’i kanda peol, kohtingul, tööl, mõnel suveüritusel või sünnipäeval. Tööle minnes vali ühevärviline ilma printideta jumpsuit, peole minnes lase oma glamuuriihalus valla ja otsusta litritega jumpsuit’i kasuks. Kombineeri juurde kõrge kontsaga kingad, madalad sandaalid või hoopis saapad.

Kuna tegu on ühes tükis oleva riideesemega, siis kombineerimisvõimalusi justkui ei näikse olevat. Seda olulisem on rõhk pealisrõivastel ja aksessuaaridel - kott, ehted, kingad. Erinevate väikeste detailide mänguga saad luua mängleva kergusega uue look’i. Siiski pea silmas, et ehetega üle ei pakuks, kuna jumpsuit ise on juba väga jõuline riietusese, siis tagasihoidlikumatest ehetest piisab täiesti.

Nõuanded, kuidas kanda jumpsuit’i:

• Kui lõige soosib, siis rõhuta taljet vööga, puusajoonele seotava salli või särgiga.

• Kui soovid ühevärvilise jumpsuit’i juurde värvi lisaks tuua, lisa jakk või kardigan üle õlgade.

• Piduliku look'i saavutamiseks lisa metalne vöö, pealmises kihis kanna klassikalist tuxedo-tüüpi jakki või pikka vesti.

• Pitsi kasutus annab mõnusa annuse sensuaalsust ja naiselikkust, kuid sel juhul vali aksessuaarid tagasihoidlikumad, sest pits on ise juba piisavalt silmatorkav ja detailirohke.

• Kombineeri omavahel jõulist ja õrna - näiteks pastelsetes toonides jumpsuit ja nahktagi kooslus vähendab liigset naiselikku õrnust ja pehmust. Selle kombinatsiooni puhul võib kasutada ka tugevamaid ja suuremaid metalseid ehteid.

• Vali naiselik print! Mummud, südamed, huuled, lilled - mida hing vaid ihkab! Ka kõige maskuliinsem naine näeb välja nagu plikatirts selliseid printe kandes. Kõik oleneb sellest, mis sulle sobib ja meeldib.

• Tähelepanu saavutad kindlasti julge ja jõulise värvivalikuga. Hea ka nendeks puhkuseks, kui tahad oma suurepärast vormi näidata!

• Lase oma sisemine loom valla loomamustri abil! Kui see tundub siiski liiga julge sinu jaoks, vali abstraktsem muster ja kasuta pealiskihina ühevärvilist tagasihoidlikku jakki ning aksessuaare.

• Kõrged kontsad sobivad pea kõikide jumpsuit’idega ja annavad sulle lisaks tubli annuse pikkust, sihvakust ja naiselikkust. Igapäevaseks käimiseks võid jalga panna ka tennised või tossud, heaks kaaslaseks sportlikele jalatsitele on beanie. Suvel kontserte ja festivale väisates kombineeri lühikese sääreosaga jumpsuit hoopis suvesaabaste või kummikutega, pähe lisa punutud suvekaabu.

Mida silmas pidada jumpsuit’i ostmisel:

• Osta õige pikkusega jumpsuit, samuti pööra tähelepanu, et varrukapikkus oleks õige. 

• Vali sobiv suurus ja lõige. Iga riide puhul on seljasistuvus ääretult oluline, samuti suurus. Näiteks kui sul on lühike kael, siis vali V-kaelusega lõige, mis loob illusiooni pikemast kaelast jne. (vt. kehatüüpide postitust).

• Ära osta liibuvat jumpsuit’i! Kui soovid endale väga liibuvat eksemplari, siis muudad ennast sellega Kassnaiseks, kes on kostüümilaost just välja hüpanud.

Näiteid vaata siit:

Sinine: http://goo.gl/HbRyzg

Lilleline: http://goo.gl/cUw9Iv

Mustriline: http://goo.gl/Ho1A7V

Esimese jumpsuit’i lõi aastal 1919. Florentine Thayat ning hiljem kogus see suurt populaarsust langevarjurite ja lendurite seas. Samuti andis suure panuse Elvis jumpsuit’i populariseerimiseks. Tänaseks päevaks on jumpsuit’e kõikvõimalikes erinevates lõigetes, printides, stiilides. Ei oma tähtsust, milline on sinu kehakuju, kui pikk või lühike sa oled või kui vana sa oled, iga naise jaoks on olemas just talle väga hästi istuv ja sobiv jumpsuit!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles