Mida teha või öelda, kui mehel esineb voodis probleeme?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Küünlad on süüdatud. Romantiline muusika mängib. Olete valmis mehega voodisse pugema, et teineteise seltskonda intiimsemalt nautida. Kuid olulisel hetkel keeldub tema meheau koostööd tegemast. Kuidas käituda?

Mehe jaoks on see väga piinlik olukord, kuid see mõjub kindlasti ka naisele. Women's Health Magazine pani kirja mõned nõuanded, kuidas tasuks sellises olukorras käituda.

1. Ära küsi mehelt, kas seda on ennegi juhtunud

Pole ju mingit põhjust, miks seda küsida. Kui seda on enne juhtunud, siis sa hakkad kujutama teda ette teiste naistega voodis. Kui see on esimene kord, siis võid hakata end süüdistama. Ka mehe jaoks pole sellest küsimusest mingit abi. Kui probleem on selles, et mees kipub seksi ajal liiga palju mõtlema, siis ei tasu tõmmata tähelepanu tema endistele voodikaaslastele. Inimesi erutavad erinevad asjad, kuid mehisuse kahtluse alla seadmine ei mõju ühelegi mehele hästi.

2. Ära süüdista ennast

Erektsiooniprobleemid pole üldiselt seotud sellega, milline inimene sina oled. Ükski mees pole ealeski mõelnud: «Hmm, tahaks selle naisega seksida. Ma loodan, et ma tahan temaga nii väga seksida, et ma suudan erektsiooni saada.» Sellised mõtted ei tiirle mehe peas. Kui olete jõudnud juba magamistuppa, siis on mees – ja tema peenis – valmis tegutsema.

3. Anna märku, et sa soovid aidata

Selle asemel, et küsida, milles on asi või mis on valesti, räägi parem sellest, kuidas te võiksite koos olukorda paremaks muuta. Küsi näiteks mehelt, kas oleks kasu, kui sa teeksid tema heaks midagi (nt osutaksid mõne seksika teene) või otsekohesemalt: «Mina mina saaksin teha?» Ent ole valmis selleks, et mees võib paluda oraalseksi.

4. Ära ole nõus kondoomist loobuma

Kui kasutate kondoomi ja mehel on sellega raskusi, siis võib juhtuda, et ta süüdistab erektsiooniprobleemides just kondoomi. Võib-olla peaksite proovima mõnda teist tüüpi kondoome, kuid ära nõustu kohe sellega, kui mees pakub välja, et võiksite seksida ilma kaitsevahendita. Kondoomide üle virisemine on tüütu, aga mitte nii tüütu kui jonniv beebi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles