Kes petavad tõenäolisemalt: naised või mehed?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kas sa oled püsisuhtes, kuid võõrad mehed võidavad sageli su tähelepanu? Sa pole üksi. Küsitlus, milles osales üle 3000 inimese, näitas, et naised murravad tõenäolisemalt truudust kui mehed.

Küsitluse viis läbi Suurbritannia tutvumisleht. Tulemustest selgus, et kui meestest arvas 9 protsenti, et nad murraksid truudust, kui kohtaksid õiget inimest, siis naistest arvas sama koguni 25 protsenti, kirjutab YourTango.

Kõige tõenäolisemalt võivad kõrvalsuhte luua 35-40-aastased naised. Paljud naised ütlesid, et petma ajendaks neid see, kui nad tunneksid end kõrvalejäetuna, seda nii emotsionaalses kui füüsilises mõttes. Kui paarisuhtes muutub seks igavaks ja etteaimatavaks, võib juhtuda, et naine otsib rahuldust mujalt.

Petma võib ajendada ka näiteks see, kui naisele tundub, et partner ei oska teda hinnata või lihtsalt ignoreerib. 

Oluline on meeles pidada, et suhted võivad olla keerulised ja ükski suhe pole ideaalne. Õnnetut abielu ei muuda paremaks see, kui üks partneritest otsustab olla vahekorras mõne võõraga. Probleeme aitab lahendada avatud suhtlemine ja soov neile lahendus leida. Muide, kõigest 15 protsenti meestest ütles, et nad annaksid naisele petmise andeks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles