Viis meigitrikki, kuidas oma dekoltee kaunimaks muuta

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Ütleme, et tulekul on pidu, mille tarvis ostsid omale avara dekolteega kleidikese, kuid rinnaesine nahk ei näe parasjagu kõige kaunim välja. 

Kehva naha tõttu ei pea ilusast riietusest loobuma, kirjutab Fox News. Proovi neid nippe ja naudi oma õhtut!

Valmista nahk ette

Kestendavate laikude puhul ei saa üle ega ümber naha koorimisest. Kasuta tavalise kehakoorija asemel keemilist koorijat, milles on piim- ja fütiinhapet. Tavaline kehakoorija on kaela- ja rinnanaha jaoks enamasti liiga kange.

Võta punetavad laigud ette

Sellisteks puhkudeks tasub kodus kasvatada aaloed, et saaksid vajadusel aaloemahla pigistada otse punetavatele laikudele. Kui seda pole, teeb sama töö ära ka aaloed sisaldav nahka rahustav kreem.

Toida ja taasta

Pärast koorimist on nahk õrn ja värske, nüüd kanna sellele kas kehakreemi või kehaõli. Kreemi koostises võiks olla näiteks sheavõid, kookosõli või mandliõli, et nahk oleks eriti elastne. Kui plaanid nagunii parfüümi kasutada, siis vaata, et kehakreem poleks lõhnastatud. Kui kaks lõhna peavad omavahel võistlema, võib tulemus olla ebameeldiv.

Kontuuri

Ära pelga, rinna kontuurimine on lihtsam kui näo kontuurimine. Vali päikesepuuder, mis on tooni võrra tumedam kui su näonahk ja loo rinnakule Y-kuju. Hajuta ülemised otsad kenasti õlgade poole.

Lisa sära

Kui soovid, võid highlighter’it kasutades dekolteele kerge sära lisada. Kanna seda valgust peegeldava efekti tõttu õlgadele ja rangluule. Kui tahad, et rinnad tunduksid pringimad, võid highlighter’it kanda ka kohtadesse, kus rinnad tunduvad kõige täidlasemad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles