Mida püksikute värv sinu kohta ütleb

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Ei, aluspesu ei oska rääkida. Vähemasti veel mitte. Küll aga mõjutavad meid värvidega seotud eelarvamused ja ettekujutused, mis annavad aimu inimese iseloomu kohta.

Aluspesu värvi ja isiksuseomaduste vahel seoste loomine tundub pisut tobe, nagu horoskoobidki. Siiski ostavad inimesed enamasti pesu selle järgi, mis neile enim sobib, nii välimuse kui iseloomu poolest, kirjutab Popsugar. 

Kuna erinevate värvidega seostatakse teatud omadusi, soovid ehk teada, milliseid signaale oma pesuvalikuga edastad.

Must

Mis iganes kujuga pesu on, must on klassika. Must on turvaline valik. Pitsiline must pesu võib olla pisut julgem, kuid kui tegu on bokseri-tüüpi trikotaažist aluspükstega, ei ole sa ilmselt väga hulljulge naine. Kui on võimalus, et kohting võib lõppeda magamistoas, on must pesu hea valik, sest pole liialt eriline ja ebamugav.

Sinine

Seda värvi aluspesu on seiklusjanulistele. Kahtlemata on sinisel erinevaid varjundeid - pastelne sinine, elektrisinine, tumesinine - kuid kõik need on omamoodi lõbusad. Tagasihoidlikum naine võib eelistada helesinist, noor naine elektrisinist, enesekindel maailmavallutaja võib tunda end hästi tumesinises pesus, mis jätab ainulaadselt klassikalise mulje. Kui enamik su pesust on sinine, oled tõenäoliselt spontaanne ja avatud naine, kel on hea maitse. Täiuslik tasakaal.

Punane

See pole vaid klišee, punast seostatakse tõepoolest siivutuse ja kergemeelsusega. Siiski, kui sul on plaanis osta punast värvi pesu, ei tee sa seda ilmselt seetõttu, et oleksid liiderlik, vaid seetõttu, et sul on midagi erilist plaanis. Punane on julgetele või romantilistele (või ka mõlemale, need pole teineteist välistavad omadused). Kui sinu pesukapis on enamik pesust punast värvi, oled tõenäoliselt seksuaalselt enesekindel naine. Omamoodi tähelepanuvääriv fakt on ka see, et punane pesu on keskmisest kallim.

Valge

Nii nagu punast seostatakse kirega, seostatakse valget värvi puhtuse ja süütusega. tegelikult on see loomulikult tobe, sest naisel on õigus nautida just seda, mida ta soovib ja igasugused eelarvamused «puhtuse» või «liidelikkuse» kohta on jaburad, kuid on inimesi, kes arvavad, et vooruslikkuse kujutamine on ihaldusväärne. Seetõttu võib arvata, et kui eelistad valdavalt valget pesu, oled nooruslik ja särasilmne. Tõenäoliselt on naine, kes võib küll proovida uusi asju, aga enamasti eelistad endale kindlaks jääda ja ekstreemsusi vältida. Selles polegi midagi halba!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles