Rõõmustavaid viise, kuidas elu pärast kaalulangetamist muutub

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Vajad kaalulangetamiseks lisamotivatsioon? Mõtle, kui palju su elu muutub, kui oled saavutanud tervisliku kehakaalu.

Sõbrad ei tunne sind enam ära

Ise sa ei pruugi märgatagi, kui palju su keha on muutunud, kuid üllatuvad pilgud tuttavate nägudel annavad märku, et muutus on tegelikult suur, kirjutab Woman’s Day. 

Sa ei jõua järgmist trenni ära oodata

See pole nali, et kui oled füüsilise pingutusega harjunud, on pärast trenni väga hea olla. Tervisliku elustiili juures pakub liikumine naudingut.

Sul on nii palju energiat!

Enam ei pea sa normaalseks toimimiseks iga natukese aja tagant uut tassitäit kohvi kurgust alla valama. Oled ilma abivahenditetagi särtsakas ja heas tujus.

Sõrmused mahuvad sõrme kui valatult

Sõrmused, mis vahepeal pitsitasid, kaunistavad taas su käsi.

Salat on tegelikult väga maitsev

Mida rohkem puu- ja aedvilju sööd, seda rohkem oskad ka nende maitset ja tekstuuri hinnata. Tõsi küll, mõnikord tekib siiski burgeriisu, kuid enamasti isutab nüüd selliste toitude järele, mida võid süüa süümepiinadeta.

Istuda on mugavam

Nii kinos, saalis, lennukis, autos kui igal pool mujal on normaalse kehakaalu juures tunduvalt mugavam istuda. Ruumi on lihtsalt rohkem.

Võid lastega võidu joosta

Lapsed ei jõua enam su eest minema joosta, saad nendega muretult mängida toredaid sportmänge ja perega looduses aega veeta.

Laste terviseharjumused on samuti paranenud

Perenaise valikud mõjutavad ka teiste valikuid ja kõige parem õpetaja on eeskuju. Kui ema eluviis on tervislik, on seda ka laste eluviis.

Riiete ostmine on… nii lõbus!

Üle pika aja avastad, et riided istuvad su seljas hulga paremini. Leiad suurema valiku sobivaid rõivaid ja näed neis imehea välja. On, mille nimel pingutada!

Teised küsivad sult nõu

Suur kaalulangus ei jää märkamata ja teised hakkavad sult küsima soovitusi, mida süüa ning kuidas trenni teha. Nüüd on sinu kord oma tarkuseteri teistele jagada. Ole uhke, et teistel on põhjust sinu poole alt üles vaadata.

Elad kauem ja tervislikumalt

Olgem ausad, tervisliku kaalu saavutamine pole tähtis vaid välimuse pärast - kõige olulisem on vältida suure kehakaaluga seonduvaid tervisehädasid, mida ei maksa alahinnata. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles