Kuulsad naised, kes on tunnistanud ilulõikusel käimist

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ashlee Simpson.
Ashlee Simpson. Foto: HNWLA/HNWLA/BuzzFoto.com

Hiljuti tunnistas Iggy Azalea, et lasi oma rindu suurendada ja see oli tema jaoks miski, millele ta oli juba pikalt mõelnud. Hollywoodis on ilulõikustel käimine levinud, kuid sellest üldiselt ei räägita avalikult.

Marie Claire toob näiteks seitse kuulsat naist, kes on ausalt tunnistanud, et nad on käinud ilulõikusel.

Iggy Azalea

Iggy Azalea tunnistas hiljuti, et neli kuud tagasi lasi ta oma rindu suurendada. Azalea ütles, et ta oli tüdinud sellest, et pidi oma esinemiskostüümidesse pidevalt rindadele veidike «täidet» lisama. Naine küll kahtles, kas selle teemaga tasub avalikkuse ette tulla, kuna tal on palju noori fänne, kuid lõpuks otsustas ta, et ausus on kõige parem.

Iggy Azalea
Iggy Azalea Foto: Sipa USA/Sthanlee Mirador/Sipa USA

Lisa Kudrow

Kudrow on ausalt tunnistanud, et käis keskkooli ajal ilulõikusel ja lasi oma nina korrigeerida. «Tegin seda suvel enne uude kooli minemist,» ütles ta. Kudrow sõnul oli see väga hea muutus.

Lisa Kudrow
Lisa Kudrow Foto: Izumi Hasegawa / PRPhotos.com/Caters News Agency

Jane Seymour

62-aastane näitlejanna on intervjuudes tunnistanud, et ta on lasknud rindu suurendada, et asendada seda «mille lapsed ära sõid».

Jane Seymour
Jane Seymour Foto: Admedia, Inc/Byron Purvis/AdMedia/Sipa USA

Betty White

93-aastane White näeb oma vanuse kohta väga hea välja, kuid hiljuti tunnistas naine, et on lasknud oma välimust kohendada. «Pole kuigi ilus Emakest Loodust ninapidi vedada! Aga 1976. aastal lasin oma silmalauge korrigeerida. Ma olin enda peale pahane, kuid nüüd olen õnnelik, et seda tegin.»

Betty White
Betty White Foto: CARLO ALLEGRI/REUTERS

Patricia Heaton

Näitlejanna Patricia Heaton on lasknud oma rindu vähendada ja kõhtu kohendada. Naise sõnul oli selleks vaid üks põhjus: «Edevus. Mulle on tehtud neli keisrilõiget ja mu kõht nägi välja nagu maailmakaart. Pärast nelja lapse imetamist rippusid mu rinnad peaaegu vööni ja nibud olid hiiglaslikud.»

Patricia Heaton
Patricia Heaton Foto: Patrick McMullan Co./McMullan/Sipa USA

Kelly Rowland

Rowland lasi 2013. aastal rindu suurendada ja naise sõnul mõtles ta enne operatsiooni pikalt, kas seda teha või mitte. «Ma tahtsin 18-aastaselt rindu suurendada, kuid minu ema ja Beyonce ema soovitasid mul selle üle veidike mõelda. Ma võtsin nende nõu kuulda ja ootasin kümme aastat.» Kui naine oli muutuseks valmis, kandis ta esialgu lisatäitega rinnahoidjaid, et saada ettekujutust, mis tunde suuremad rinnad tekitavad.

Kelly Rowland
Kelly Rowland Foto: EREZ LICHTFELD/SIPA/EREZ LICHTFELD/SIPA

Ashlee Simpson

Kuigi Ashlee Simpson pole kunagi rääkinud sellest, mida ta on lasknud enda juures muuta, on ta öelnud järgmist: «Iga inimene, kel on kaks silma, peaks vastust ise teadma.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles