Nagu vanaema Salme juures

Britt Rosen
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maitsev mees Mr Jakob: Jorma Riivald oma moodsa kesta, ent vana väärtustava sisuga restoranivalduses, kust avaneb maaliline vaade Lõuna-Eesti kuppelmaastikule.
Maitsev mees Mr Jakob: Jorma Riivald oma moodsa kesta, ent vana väärtustava sisuga restoranivalduses, kust avaneb maaliline vaade Lõuna-Eesti kuppelmaastikule. Foto: Toomas Sildam

Munavõi teevad eriliselt kreemjaks kuue-minuti-munad, maitseüllatus tuleb küüslaugust ja köömnetest, kirjeldab oma koduste kevadpühade roa retsepti Jorma Riivald, üks Otepää kuplimaastiku vahel peituva Mr Jakobi restorani peakokkadest.

«Mulle siin metsade vahel istub rohkem. Meri ja suur linn ei tõmba,» ütleb Jorma Riivald, kes on olnud kokaks pealinna nimekates restoranides ja peakokaks Tartu Truffe kohvikus. Paari aasta eest kolis ta söögitegemisega ümber Otepää lähistele Mäha külla ja hakkas koos teise peakoka Maanu Tafenauga golfikeskuses Mr Jakobi restorani pidama.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles