Mehed, kellega iga naine võiks enne püsisuhte loomist väljas käia

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kohtingutel käies ei tea kunagi, millal üks või teine mees otsustab sinu südamesse pugeda. Kuigi sa võid oma südames teada, et tegemist pole Härra Õigega, võib see mees olla sinu isikliku arengu aspektist väga tähtis kaaslane.

Women’s Health Magazine pani kirja mõned mehetüübid, kellega iga naine võiks enne püsisuhte loomist väljas käia.

Foto: SCANPIX

Mees, kellel on väga hea muusikamaitse

Kui su kaaslasel on näiteks hea muusikamaitse, siis see jääb ilmselt ka sulle külge ja võib mõjutada su eelistusi erinevate asjade suhtes. Ta võib sinu ellu tuua palju uusi noote ja meloodiaid ning selle eest tasub talle tänulik olla.

Mees, kes on sinu täielik vastand

Kui sellest suhtes ei tule midagi muud välja, siis võib täiesti teistsuguste väärtushinnangutega mees pakkuda sulle pärast vaidlust kuuma leppimisseksi. Kui sinul ja kallimal on peaaegu iga asja osas erinev arvamus, siis see võib olla oluliseks õppetunniks, kuidas aktsepteerida inimesi sellistena, nagu nad on.

Mees, kes on sinuga väga sarnane

Teisest küljest võib palju kasu olla sellest, kui lähed välja mehega, kes on justkui su kadunud kaksikvend, kuna ta annab su tõekspidamiste süsteemile vaid kinnitust. Saate koos vaadata filme, mida sa niikuinii tahaksid näha ja mõnes mõttes on nauditav seegi, kui saad vestelda kellegagi, kes ei hakka sulle üldse vastu. Samas võid üsna kiirelt taibata, et selline suhe muutub rutiinseks.

Mees, kes on väga sportlik

Ekstreemsporti armastavad mehed on seiklusjanulised ja nad võivad sulle nii mõndagi õpetada ning sind su mugavustsoonist välja tõmmata. Temalt tasuks nii mõndagi õppida, eriti siis, kui sa ise pole sporti kunagi armastanud. Lase tal endale näidata, mis muudab spordi niivõrd heaks.

Foto: SCANPIX

Mees, kes ei varja oma tundeid

Alguses võib sulle tunduda, et selline mees on tõeline kingitus. Võite tundide kaupa rääkida tunnetest ja sa ei pea nuputama, miks on mees murelik vms. Aga kui ta on juba mitmendat korda maininud, et lemmiklooma kaotus õrnas eas tekitas talle hülgamisprobleeme, mõistad sa, et ta polegi tundlik, vaid otsib lihtsalt teiste kaastunnet.

Mees, kes pole kõige nupukam

Mõni mees veedab jõusaalis nii palju aega, et tema pähe ei mahugi midagi muud peale trenni. Ta võib küll hea välja näha, kuid ajapikku tekitab sulle piinlikkust see, kui pead talle pidevalt selgitama, mida üks või teine sõna tähendab.

Mees, kes käitub kui idioot

Tõepoolest, ka sellistel meestel on kohtingumaailmas oma kindel roll. Nende meestega tasuks väljas käia vaid korra ja sedagi võimalikult kiirelt. «Halvad» mehed panevad sind häid mehi kõrgemalt hindama. Nad annavad sulle ka kõvasti jutuainet, mida sõbrannadega jagada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles