Kuus põhjust, miks petjad jäävad alati vahele

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kas sa kahtlustad, et kallim petab sind? Kui jah, siis ilmselt tahaksid kallima teolt tabada. Sinu õnneks võib aga juhtuda nii, et kallima kõrvalsuhe tuleb kiiremini välja kui oskaksid arvata. Miks?

Sest paljud petjad teevad oma suhetes lihtsaid, kuid kaalukaid vigu. Ja need vead kipuvad korduma. Igas suhtes. Sest petjad on lohakad ja hoolimatud ning just seetõttu jäävad nad vahele, kirjutab YourTango.

1. Kõrvalsuhetes olevad inimesed usuvad, et nad ei jää ealeski vahele

Seetõttu muutuvad petjad julgemaks ja samas ka jultunumaks. Nad riskivad oma käitumisega, kuna nad usuvad, et neile on kõik lubatud. Mõned naised ja mehed võivad aastaid olla kõrvalsuhtes nii, et nende partneritel pole sellest aimugi, kuid see on üsna harv nähtus. Isegi pikaajalised petjad jõuavad ühel hetkel punkti, kus valed hakkavad neid juba reetma.

2. Petjad usuvad, et partnerid andestavad neile

Paljud petjad, hoolimata soost, on šokeeritud, kui näevad, et nende partner on endast väljas. Petjad eeldavad, et partnerid annavad neile andeks, kuna petmine ei ole ju niivõrd suur viga. Tegelikult on küll. Asja teeb veelgi hullemaks see, et petmine on tahtlik ja salajane tegevus.

3. Petjad ei usu, et nad teevad midagi valesti

Seda võib olla keeruline uskuda, kuid paljud petjad ei usu, et nad teevad oma käitumisega partnerile haiget või et nende teguviis oleks kuidagi vale. Hea uudis on aga see, et petjad, kes ei usu, et nad teevad midagi valesti, ei varja ka oma jälgi kuigi hästi. Seetõttu on neid kergem vahele võtta.

4. Kõrvalsuhtes olevad inimesed muudavad oma välimust

Kui naine või mees on kõrvalsuhtes, siis tal tekib sageli tunne, justkui see annaks talle lisaenergiat. Ta pöörab oma välimusele rohkem tähelepanu ja soovib ka paremas füüsilises vormis olla. Loomulikult on võimalik, et su kallimal on oma välimuse muutmiseks mõni teine põhjus, kuid tihtipeale on selle ajendiks just afäär.

5. Petjad ei ole kättesaadavad

Kui abikaasa või kallim kahtlustab, et tema partner petab teda, võib ta üritada temaga kontakti leida, et tuvastada, kus mees või naine parajasti viibib. Tavaliselt tehakse seda telefoni teel. Üks suurimaid vigu, mida petjad sageli teevad, on see, et nad ei vasta telefonile. Kui kallim on sind teadmatusse jätnud ega vasta su kõnedele, siis võib see kahtlusi tekitada.

6. Petjad räägivad ja uhkustavad liiga palju

Kuna petjad usuvad, et nad võivad puhta nahaga pääseda, teevad nad vea ja räägivad kellelegi oma suhtest ning saavad julgust veelgi juurde. Võib-olla väljendub see nii, et kallim ei kohtu oma armukesega enam salaja, vaid teeb seda avalikult. Paljud petjad aga ei taipa, et inimesed räägivad, ka need inimesed, kelle puhul võis esialgu tunduda, et teda saab usaldada. Paljud ongi oma abikaasa kõrvalsuhtest saanud teada tänu kuulujuttudele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles