Galerii: Embassy of Fashion pani Kuressaare moepubliku särama

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Embassy of Fashion moesaadikud esitlesid 28. märtsil Kuressaares Meedla Kojas oma värskeimat kollektsiooni. 

Õhtu peakangelaseks olnud elegantne ja salapärane kollektsioon tõi koosmõjus Tanel Veenre Jewellery ehetega lavale pilkuköitva materjalide- ja vormidemängu. Oma roll oli moevaatemängus nii kevadiselt helkival siidil kui ka sametil ja üdini naiselikul pitsil.

Meedla Koja kaunis interjöör ja Tuuli Ranna lummav muusika tegid täiusliku komplimendi esitletud Embassy of Fashion moekollektsioonile. Üheskoos loodi sundimatu õhkkond, mis pani Kuressaare moepubliku tõeliselt särama.

Embassy of Fashion moemaja loodi 2009 aastal ja koondab enda alla kolm  moekunstnikku: Riina Põldroos, Aldo Järvsoo ja Ketlin Bachmann. Embassy of Fashioni kõik kolm disainerit on pälvinud oma loomingu eest Eesti kõrgeima moeauhinna Kuldnõel ning nende moeetendused on alati leidnud laialdast kajastust kohalikus ja välismaises pressis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles