Teaduslikult tõestatud põhjused, miks tätoveeringutega mehed on head kallimad

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Tätoveeringud on teatud vanuses inimeste seas endiselt kahtlusi tekitav teema, seega võib olla keeruline otsustada, kas julged oma vanematele tutvustada meest, kel on nähtavas kohas tätoveeringud. Aga kui mõelda sellele, et ajad on muutunud, siis ehk ei tasuks tätoveeringuid karta ja pigem võiks neid positiivses valguses näha.

Pole kahtlustki, et ilus tätoveering kaunistab keha. See on kui aksessuaar või talisman, mis on kogu aeg sinuga. Kuna tätoveeringud on niivõrd trendikaks muutunud, siis oleks väär mõelda, et sa ei läheks kunagi välja mehega, kel on tätoveeringud. Sellise mõtteviisiga võid sa üksi jääda, kuna tätoveeringuid on juba nii paljudel, kirjutab YourTango.

Scanpix
Scanpix Foto: SCANPIX

Vajad veel veenmist? Siin on kolm teaduslikult tõestatud põhjust, miks tätoveeringutega mehed on head kallimad.

1. Neile meeldib seksida

Teadusajakirjas Sexual Medicine avaldati uuring, millest selgus, et kehakaunistustega inimesed (tätoveeringute või piercing'utega) seksivad rohkem kui need, kel pole kehakaunistusi. 

2. Nad on enesekindlad

Mõned arvavad, et tätoveeringuid lasevad teha vaid need inimesed, kes on ebakindlad ja vihkavad mingil põhjusel oma keha. Vale! Uuringud on näidanud, et pärast tätoveeringu tegemist esineb inimesel vähem ärevust ja ta on oma välimusega rohkem rahul, ka enesehinnang tõuseb tänu tätoveeringu tegemisele.

3. Nad on haritud

Ema ilmselt hoiatas sind kunagi, et sa ei tooks koju tätoveeringutega meest, kuna tavaliselt on nad narkomaanid, kriminaalid jne. Aga ära hinda raamatut kaane järgi! Hiljuti viidi läbi uuring, millest selgus, et tätoveeringuid (ja ka muid kehakaunistusi) lasevad teha enamasti noored ja haritud inimesed. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles