Naine tunnistab: ütlesin mehele, et olin kogu aeg orgasmi teeselnud

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kiire elutempo tõttu oleme unustanud, kui oluline on partnerit õrritada ja võrgutada.
Kiire elutempo tõttu oleme unustanud, kui oluline on partnerit õrritada ja võrgutada. Foto: SCANPIX

Cosmopolitan.com avaldas ühe noore naise loo, kes tunnistas ühel hetkel kallimale üles, et oli kogu aeg seksi ajal orgasmi teeselnud. Kuidas mees sellele reageeris?

Ma teesklesin enne. Alates sellest ajast, kui ma muutusin seksuaalselt aktiivseks, teesklesin orgasmi ilmselt rohkem, kui suudaksin kokku lugeda. Ma olin lausa nii osav teeskleja, et oleksin võinud selle eest mingi auhinna võita. Sõbrannad polnud aga sugugi rahul, kui ma neile oma järjekordsest «etteastest» rääkisin ja nad kritiseerisid mind.

Ent erinevalt minust, olid nemad kõik püsisuhetes. Selleks, et minuga püsisuhet luua, pidid mehed kõvasti vaeva nägema ja ma ise pelgasin, et kui mõni mu silmarõõmudest mind paremini tundma õpiks, arvaks ta, et ma olen imelik. Mida sa ikka teed, kui oled mõne mehega voodis ja vaeseke on juba 45 minutit sulle oraalseksi teinud, kuid sa ei tunne midagi? Koputad talle õlale ja ütled: «Kuule, aeg on täis, sa vist ei suuda mulle rahuldust pakkuda. Vaatame parem telekat.»? Kindlasti mitte.

Aga kui mul tekkis ühe mehega tõsisem suhe, jäin ise oma valede võrku kinni, kuna ma põhimõtteliselt treenisin mehe nii välja, et temale jäi mulje, justkui mul oleks väga lihtne orgasmi saada. Alati, kui ta lõpetas, sosistas ta mulle kõrva: «See oli imeline.»

Ma nõustusin temaga, kuid salaja olin kiimas ja tüdinud. Ühel õhtul otsustasin telefoni teel ausalt üles tunnistada. Ta tunnistas, et oli pettunud ja ütled, et talle ei meeldi mõte, et on koos olnud naisega, kes kogu aeg teeskleb. Ma vastasin talle, et olen ilmselt esimene, kes talle seda on julgenud tunnistada, kuid tema vastas, et ma olen esimene naine, kes temaga on voodis teeselnud. Küsisin temalt, kuidas ta seda teab ja ta vastas, et teised naised olevat ausalt tunnistanud, et nad ei olnud temaga teeselnud.

Hea küll, mida iganes. Sellest vestlusest hoolimata olid meil teineteise vastu nii tugevad tunded, et ta ei põgenenud mu juurest ära, kui ma tunnistasin talle, et mu keha ei vasta temale. Me oleme endiselt koos ja nüüd teab ta täpselt, kuidas mind rahuldada. See on minu lugu sellest, kuidas ma lõpetasin teesklemise ja sina peaksid sama tegema.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles