Modellid paljastavad kaamera ees, mille pärast nad ebakindlust tunnevad

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kuvatõmmis videost

Tavalistes naistes tekitab sageli ebakindlust see, kui ajakirjadest vaatavad vastu ideaalsed ja saledad modellid, keda üldiselt peetakse «täiuslikeks». Ühiskond on modellidele seadnud teatud ilustandardid ja eeldatakse, et modellid ka vastavad neile.

D.EFECT clothing tegi aga reklaamikampaania, kus astuvad üles 12 modelli, kes jagavad avameelselt, mida nad sooviksid enda juures muuta. 

«Isegi need naised, kes tekitavad teistes sageli oma välimuse tõttu kadedust, tunnevad ebakindlust ja oskavad nimetada oma ebatäiuslikke kehaosi,» kirjutas rõivabränd oma Facebooki lehel. «Nad ei tunne end nii, nagu reklaame vaadates võiks arvata.»

Näiteks üks modell tunnistas, et talle ei meeldi oma õlad, kuna need on erineval kõrgusel. Veel sõnasid modellid, et neile ei meeldi oma käed, nina on liiga suur või et neid kutsuti kooli ajal «kaelkirjakuks».

Video lõpus on sõnum, mis on suunatud kõigile naistele: «Pane kirja: sa oled ilus, kuna sa oled ebatäiuslik.»

Vaata videot!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles