Julge trend: sporditossud igapäevariietuse osana

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: osta.ee

Kahtlemata üks julgemaid trende - tossud+kleit, ka tossud+seelik või viigipüksid, mis juba 2014. aastal tuule tiibadesse saanud, jätkub suure hooga 2015. aastal, kirjutab osta.ee moeblogi.

http://www.osta.ee/lee-cooper-tennised-suurus-41-62034450.html
http://www.osta.ee/lee-cooper-tennised-suurus-41-62034450.html Foto: osta.ee

Sportlikud jalavarjud pole ammu enam pelgalt trennisaali mõeldud. Tossud või ketsid leiavad üha soojema vastuvõtu ka meie tänavapildis. Olgem ausad, üheski teises jalatsis ei ole su jalad sulle nii tänulikud kui tossudes. Jalasõbralikkus ja mugavus on see, mis paneb tihti just nende jalatsite kasuks otsustama. Eriti kui tead juba ette, et tulekul on päev, kus on vaja palju kõndida ja autoga igale poole ukse ette sõita pole võimalik. Kuid miks mitte anda ka lihtsalt niisama jalgadele kontsadest puhkust ning luua endale mõni päev veidi vabam ja huvitavam look?

5 soovitust, kuidas tosse kombineerida:

• Must lihtne liibuv kleit, mida tavaliselt kannaksid kontsadega, muutub hoobilt naabritüdrukulikult lihtsaks ja armsaks, kui asendad kontsad oma lemmiktossupaariga. Tulemus on jahmatavalt kaunis!

http://www.osta.ee/kevadeks-ja-suvi-kerged-vabaaja-jalatsid-62645651.html
http://www.osta.ee/kevadeks-ja-suvi-kerged-vabaaja-jalatsid-62645651.html Foto: osta.ee

• Lisa värvilaik oma outfit’i just tossude abil! Näiteks mustvalge või üleni halli kombinatsiooni juurde neoonvärvi tennised - roosad, kollased, rohelised!

• Sportlikud jalatsid sobivad alati ka liibuvamate teksade või nahkpükstega. Lisa mugav dressipluus või kudum, peale vööga pikem mantel ning beanie (kott-müts).

• Kanna pikka kleiti või seelikut koos ketsidega.

• Tossu-trendi julgemad katsetajad võivad oma sportlikke jalavarje sobitada ka õhtukleidiga!

Mõni aeg tagasi poleks keegi arvanud, et Chaneli moe-show’l võib näha modellide jalas just tosse koos läbipaistva pitsi ja tviidiga. See oli tugev ja julgustav sõnum moemaailma poolt, et tossud on hea valik ka õhtuse tualeti juurde.

http://www.osta.ee/converse-all-star-ketsid-koik-paarid-on-uued-ja-originaalid-45927513.html
http://www.osta.ee/converse-all-star-ketsid-koik-paarid-on-uued-ja-originaalid-45927513.html Foto: osta.ee

Sellel trendil on palju austajaid ja vihkajaid, kuid külmaks ja neutraalseks ei jää keegi. Selge on see, et uuel põlvkonnal, kes on kasvanud üles Air Force1’i, Air Max’i, New Balanc’i või Vansidega, pole probleemi uut trendi omaks võtta ja tervitavad seda kahel käel. Nad on teadlik põlvkond, kes arvavad, et tossud ei ole ainult trenni jaoks, vaid midagi palju enamat - elustiil, trend, sõnum.

Mäletan hästi, et oma esimesed tossud sain kohe üsna krooniaja alguses. Ostsin need täitsa ise, oma teenitud raha eest. Raha teenisin peedipõllul kõblates. Ega pärast kõplamist veel raha ei saanud. Tuli veel korra kõblata, sest umbrohi ju ei hävine ja kasvab üha uuesti. Ka siis veel raha ei saanud. Tasu saabus sügisel, kui peedid maast üles sai võetud ja maha müüdud. Tossud maksid 275 krooni, ei sentigi rohkem ega vähem. See oli meeletu summa ja meeletu töö-vaev, et seda raha kokku saada. Tossud olid lillat värvi, suured, robustsed... ühesõnaga, koledad. Tol hetkel muidugi, ühe 13-aastase tüdruku jaoks, maailma kõige kaunimad. Mäletan, kuidas ma neid alguses jalga ei raatsinud panna ja lihtsalt kapi serva peale tõstsin - imetlemiseks... Lõpuks kandsin ribadeks.

Igatahes on tegu mugava ja põneva trendiga - katseta julgelt!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles