Näitlejanna Drew Barrymore jagab oma ilusaladusi

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Drew Barrymore.
Drew Barrymore. Foto: MARIO ANZUONI/REUTERS

Näitlejanna Drew Barrymore jagab portaalis Lipstick oma ilusaladusi ja räägib ka sellest, mis talle meeste juures kõige rohkem meeldib.

Foto: ROBYN BECK/AFP

Mis sulle enda juures kõige rohkem meeldib? «Mu juuksed. Aeg-ajalt ma teen juustele liiga, aga juuksed on ikka minuga, peaaegu õnnelikud. Mulle meeldib juustega mängida, see oleks justkui minu isiklik taim, mida ma kasvatan.»

Mis sulle meeste juures kõige rohkem meeldib? «Ma armastan habemeid. Habe on väga seksikas. Aga mulle kindlasti ei meeldi kitsehabe.»

Milline on sinu lemmikmeik? «Mulle meeldib, kui põsed ja huuled sobivad kokku. Samas mulle meeldivad eredad huulepulgad ja lauvärvid. See muudab kogu näo elavamaks.»

Milline on suurim tarkus, mida sa seoses välimusega oled õppinud? «Mul on kaks last ja pärast nende sündi olen pidanud tunnistama, et mu keha on ikka veidrateks asjadeks võimeline. Raske on kogu aeg positiivne olla ja ennast armastada. Mõnikord on tunne, et olen kui suur känguru, kel on kõhu peal lotendav kott. Aga samas ma mõtlen ka sellele, kui ilus see on, et ma olen kaks last sünnitanud. Kui mul on raskem positiivselt mõelda, siis teen trenni, loen lasteraamatuid ja veedan lastega aega. See aitab näha asju, mis on suuremad kui mina.»

Foto: Tammie Arroyo/AFF/EMPICS Entertainment

Mis on ilusate selfie’de saladus? «Instagrami fotodel ei pea alati veatu välja nägema. Ma olen teinud pilte ilma meigita, kui olin rase ja õgisin igasuguseid erinevaid toite. Sel viisil paistab paremini silma ka, kui ma vahel mõne ilusa foto lisan. Mulle ei meeldi see, kui inimesed näevad kogu aeg liiga täiuslikud välja. See pole ju lõbus!»

Milline on sinu lemmiklõhn? «Flower Cherished Fragrance. See on inspireeritud hommikutest ja valgusest, mis mu akendest sisse valgub. Imeline kaos vaniljest, sidrunist ja põõsasroosist.»

Milline on olnud sinu kõige julgem välimus? «Ma leidsin endast pildi, mis on tehtud 2003. aastal ja kus mul on tumepunased huuled ning helekollase lauvärviga värvitud silmad. Lauvärvi oli nii palju, et see ulatus mu kulmudeni. Sellist välimust on raske välja kanda, aga mul on hea meel, et ma sain sellega hakkama.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles