Uus trend - pontšod!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pontšod
Pontšod Foto: osta.ee

Pontšo teeb hetke tänavamoes suurt võidukäiku. Pontšo on erakordselt lihtne leiutis ja ometi rõõmsalt moepildis juba tubli pool tuhat aastat, kirjutab osta.ee moeblogi. 

https://www.osta.ee/stiilne-pontso-uks-suurus-uus-61552268.html
https://www.osta.ee/stiilne-pontso-uks-suurus-uus-61552268.html Foto: osta.ee

Kuid nii tugevalt moepildis nagu praegu, pole pontšo juba aastaid olnud. Oma lihtsuses on tegu ääretult praktilise riideesemega. Arvestades, et meie kliimavööndis on harva ülearu palav, siis pontšot on lihtne omale pealmiseks kihiks tõmmata ja soe olemine on garanteeritud.

Mis asi see pontšo siis õigupoolest on? Algselt on pontšo on Kesk- ja Ladina-Ameerika indiaanlaste traditsiooniline rõivas - nelinurkne riidetükk peaauguga keskel. 20-ndal sajandil hakati kasutama seda moe esemena, kus lõiget on siit-sealt aja jooksul mugandatud. Sisuliselt on tegu suure tekiga, mis on lisaks soojahoidvusele ka ääretult mugav ja omanäoline.

Kuna istuvuse osas eksida pole võimalik, saab keskenduda põnevamale osale — materjalivalikule (soovitavalt villasegune), mustritele, värvikombinatsioonidele ning lasta oma fantaasial lennata ja loomingust rõõmu tunda.

https://www.osta.ee/pontso-uus-62162793.html
https://www.osta.ee/pontso-uus-62162793.html Foto: osta.ee

Kuidas pontšot kanda?

•kõikvõimalike kudumite ja pulloveride peal 

•väga hästi sobib pontšot kanda teksasärgi peal 

•põneva tulemuse saad kui "miksid" pontšo nahaga - olgu selleks siis nahktagi või nahkpüksid/-seelik

•proovi kanda ka kleidi peal

•sobivad hästi ülepõlve saabastega, aga ka poolsaabastega

•aksessuaaridena sobivad hästi juurde kaabu ja nahast kindad

Ole loominguline ja leia enda jaoks parim moodus, kuidas pontšot kanda!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles