Saladused, mida naised on nõus jagama vaid sõbrannadega

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Meil kõigil on saladusi. Enamasti pole need küll suured, kuid midagi siiski. Vahel tunnistavad naised oma saladusi ka meestele, kuid enamasti tahetakse saladusi meeste eest varjata ja neid jagatakse vaid sõbrannadega.

YourTango pani kirja mõned saladused, mida naised soostuvad jagama vaid sõbrannadega.

1. Naistele meeldivad endiselt poistebändid. Kui naine tunnistaks oma mehele, et talle meeldib mõnikord poistebände kuulata, noriks mees teda ilmselt elu lõpuni. Kui sama asja tunnistada aga sõbrannadele, saavad nemad sellest väga hästi aru.

2. Naised pole kindlad, kas meist saaksid head emad. Lasteriided on muidugi armsad ja naisele meeldib mõte, et kunagi on tal väike tütar või poeg, kuid samas tekitab emadus temas õudu ja ta pole kindel, kas saaks sellega hakkama.

3. Naine tahaks, et mees kulutaks vähem raha. Naine armastab küll ise ka kulutada, kuid tema arvates on mehe arved siiski suuremad (ja mehe ostud enamasti arutud).

4. Naine viskab aeg-ajalt «kogemata» mehe riideid minema. Kuna mees pole ise nõus loobuma T-särgist, mille ta on juba ribadeks kandnud, peab naine ise langetama otsuse ja sellest vabanema. Kui mõni rõivaese, mida naine on ammu kritiseerinud, kaob riidekapist, siis ilmselt võid aimata, mis sellest sai.

5. Naisele ei meeldi mehe perekond. Naine võib arvata, et mehe perekond on tüütu, kuid ta ei ütle mehele seda kunagi näkku. See on pigem teema, mida ta mainib oma sõbrannadele.

6. Naise arvates on tema meessoost perearst väga seksikas. Naine ei võtaks kunagi midagi ette, et tema ja arstivahelist professionaalset suhet rikkuda, ent see ei tähenda, et ta aeg-ajalt ei võiks arsti peale mõelda.

7. Naised armastavad kanda normaalseid aluspükse. Meestele mulje avaldamiseks võib naine ju mõnikord stringid või muud peenikesed püksikud jalga tõmmata, aga kõige mugavamalt tunneb ta end siiski täiesti tavalise lõikega aluspükstes.

8. Naine uurib mõnikord mehe internetibrauseri ajalugu. Asi pole niivõrd selles, et naine ei usalda meest. Ta tahab lihtsalt teada, mida mees internetis teeb ja millistel lehtedel kõige sagemini käib.

9. Naine peidab mehe eest maiustusi. Esiteks sellepärast, et ta ei taha, et mees arvaks, et naisel on kontrollimatu magusaisu (mis on osaliselt tõde), aga ka sellepärast, et naine ei peaks oma maiuseid mehega jagama.

10. Naist hirmutab natuke see, kui väga ta meest armastab. Kuigi mehel võib olla palju tüütuid harjumusi, armastab naine teda tohutult ja vahel teda hirmutab mõte, mis saab siis, kui mehega peaks midagi juhtuma.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles