Mõned nõuanded laiskadele, kuidas kaloreid põletada

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Võib tunduda, et kaalu saab langetada vaid jõusaalis treenides ja rangeid dieete järgides, kuid vahel võib ka kõige pisematest ja näiliselt mõttetutest muutustest kasu olla.

Women’s Health Magazine pani kirja mõned nõuanded laiskadele, kuidas rohkem kilokaloreid põletada.

  1. Joo kohvi. Kas teadsid, et kofeiin aitab kaloreid põletada? Kui sa pole eriline kohvisõber, joo näiteks teed, kuna ka tees on kofeiini.
  2. Hoia tasakaalu. Kasuta suurt treeningpalli (võimlemispalli) ja ürita selle peal istudes tasakaalu hoida. See aitab põletada umbes 260 kilokalorit. Mõned inimesed kasutavad võimlemispalle toolide asemel.
  3. Jälgi, mida sööd. Loobu näiteks kahel päeval nädalas teatud süsivesikutest. Tõenäoliselt märkad peagi muutusi oma kehakaalus.
  4. Näri nätsu. Nätsu võiks närida snäkkide söömise asemel. Tänu nätsu närimisele sööd hiljem umbes 10 protsenti vähem kui muidu sööksid.
  5. Vähenda toatemperatuuri. Selleks, et keha hakkaks rasvu põletama, võiks toatemperatuur olla umbes 17-18 kraadi.
  6. Söö eksootilisi toite. Vürtsikates toitudes on maitseained, mis muudavad ainevahetuse kiiremaks.
  7. Rahune. Stressis naised kulutavad vähem kilokaloreid kui need, kes suudavad jääda rahulikuks.
  8. Liigu ringi. Pole ilmselt kuigi üllatav, et nihelemine, kontoris ringi kõndimine ja keha liigutamine mõjub paremini kui liikumatult paigal istumine.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles