Vaata, mida huulepulgatoon sinu kohta ütleb

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Suurem osa naistest on leidnud omale lemmiktooni huulepulga või -palsami, mida kõige sagedamini kantakse. Värske uuring näitas, et huulevärvi valimisel tasub olla tähelepanelik, sest tõenäoliselt mõjutab see teiste arvamust sinust.

Mõni aasta tagasi tegid Massachusettsi Üldhaigla teadurid Harvardi ülikooli ja CoverGirl’iga koostöös uurimuse, millega näidati, kuidas inimese välimus mõjutab seda, kui usaldusväärseks, meeldivaks ja asjatundlikuks teised teda peavad. 2015. aastal lisati uurimusse analüüs huulevärvivaliku kohta, et näha, kuidas see mõjutab muljet, mis naisest tekib, vahendab Youbeauty.com.

Selgus, et huulevärvil on oluline mõju kaaslaste mõjutamiseks. Miks mitte seda ära kasutada? Alljärgnevalt on uuringust välja toodud mõned huvitavad leiud selle kohta, mis mulje jääb inimestele teatud huuletoonidest.

Punane: loominguline ja uljas, ambitsioonikas ja saavutushimuline.

Roosa: seltsiv ja lõbus, atraktiivne ja ilus.

Lilla: iseseisev, töökas ja usaldusväärne, ambitsioonikas, arukas ja vaoshoitud, ilus.

Ihuvärvi: soe ja hooliv, usaldusväärne, armas ja lahke, atraktiivne ja kaunis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles