Bumble – nagu Tinder, aga ohjad on naiste käes

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Uute inimestega tutvumiseks loodud mobiilirakendust Tinderit peetakse eelkõige meeste pärusmaaks. Kui mõnelt naiselt küsida, kas ta kasutab Tinderit, on tal kindlapeale jagada mõni lugu, milliseid veidraid sõnumeid on ta meestelt seal saanud.

Ent nüüd on loodud uus mobiilirakendus neile naistele, kes ei taha pidevalt kokku puutuda piltidega paljastest peenistest, mida paljud mehed kahjuks tahavad Tinderi vahendusel naistele saata. Tinderi üks kaasasutaja, Whitney Wolfe, lõi uue rakenduse nimega Bumble, kirjutab Elite Daily.

Bumble'i põhimõte sarnaneb Tinderiga, kuid uues rakenduses saavad naised teha esimese sammu. Wolfe tutvutas uut rakendust järgmiselt: «Me tahtsime kohtingumaailma kaasaegsemaks muuta... Kirjutamata reegli järgi pole esimese sammu astumine väga daamilik või seda peetakse lausa valeks. See mõte tundus olevat tobe ja vanamoodne. Me tahtsime julgustada enesekindlaid suhteid looma. Esimese sammu astumine, olgu siis mees- või naissoost partneri suunas, annab naistele enesekindlust. See seab teda n-ö juhirolli.»

Kui rakenduse abil leitakse sobiv kaaslane, on naisel 24 tundi aega, et temaga vestlust alustada. Kui selle aja jooksul pole naine võimaliku partneriga ühendust otsinud, kustutatakse sobivus rakenduse ajaloost. Rakenduse loojate sõnul peaks see aitama eristada neid inimesi, kes otsivad püsisuhet ja neid, kes tahavad kaaslast vaid üheks ööks.

Wolfe'i sõnul kasutab Bumble'it juba üsna palju inimesi ja seltskond on päris kirev. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles