Video: ema käib postitantsutrennis koos pisitütrega

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kuvatõmmis videost

Kui me mõtleme postitantsu peale, kujutame ette lendavaid rahatähti, nappe rõivaid ja paljaid kehasid. Ent Ashley Wrighti jaoks on postitants ilus viis enese väljendamiseks. Wright võtab trenni alati kaasa ka oma tütre, keda ta kannab oma seljal. Noore ema sõnul on tema eesmärgiks muuta postitantsu negatiivset mainet.

Selle tõestamiseks postitas naine hiljuti internetti video, kus ta tantsib koos oma 2-aastase tütrega ümber posti «Lõvikuninga» multifilmist tuttava laulu «Circle of Life» saatel, kirjutab RedBook Magazine.

Video juurde kirjutas naine selgituse ka selle kohta, miks ta võtab oma väikse tütre tantsutrenni kaasa. «Ma ei tantsi ainult seetõttu, et ma naudin seda. Ma tahtsin, sest see on osa inimeseks olemisest, osa minust. See väljendab mu vabadust. See olengi mina. Ja seetõttu ma tantsin. Ja kahtlemata seetõttu tantsin ma koos oma tütrega.»

Kahjuks ei ole kõik rahul sellega, et väike tüdruk käib emaga postitantsutrennis kaasas. Leidub neid, kelle arvates on Wrighti lapsekasvatusmeetod äärmiselt ebasobilik ja radikaalne. Ent naine ei lase sellest end morjendada ja ütles, et kahjuks pole paljud inimesed armastust sellisel kujul kogeda saanud ja seetõttu näevad tema videos vaid seda, millega nad ise suudavad suhestuda. 

Vaata videot!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles