Kuulsate naiste omapärased juuksehooldusnipid

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: naine.postimees.ee

Sageli tuntakse huvi selle vastu, mida kuulsad naised teevad, et nende välimus niivõrd kaunis ja veatu alati on. Paljusid võib aga üllatada see, et mõned kuulsuste ilunipid on tõeliselt veidrad.

Huff Post pani kirja nelja kuulsa naise juuksehooldusnipid. Loe ja proovi järele, kui julged!

Sienna Miller ja ketšup

«Mul olid kunagi roosad juuksed – üritasin juukseid tegelikult punaseks saada – ja ka rohelised juuksed, kuna tahtsin juukseid uuesti pruuniks värvida. See oli kohutav, ma kasutasin hennavärvi ja arvasin, et see on äärmiselt kaval ning orgaaniline lahendus, kuid see värv oli nii tugev, ma ei saanud sellest kuidagi lahti. Ainuke asi, millest oli vähegi abi, oli ketšup, seega umbes 1-1,5 aastat panin ma omale tomatipastat pähe ja kuumutasin juukseid. Lõpuks sain õige juuksevärvi tagasi.»

Foto: Patrick McMullan Co./McMullan/Sipa USA

Suki Waterhouse ja Coca-Cola

«Mulle ei meeldi mu juuksed pärast pesu – need on õhukesed ja elutud – Coca-Cola annab neile veidike metsiku välimuse, nagu ma oleksin just vihmametsas käinud,» rääkis Suki Waterhouse ühes intervjuus.

Foto: BFA/John Salangsang/BFAnyc/Sipa USA

Fergie ja oliiviõli

«Tuuril olles pidin juuksed väga kiiresti patsi panema ja juuksepikendused pähe panema, seega mu parimaks abimeheks sai oliiviõli. Kuna see on odav, valasime seda lihtsalt mulle pähe, tõmbasime juuksed patsi ja kinnitasime pikenduse patsi külge. Vahel juhtus isegi nii, et panin pärast kontserti juuksed krunni, tõmbasin dušimütsi pähe ja magasin õliste juustega. Hommikul pesin pead ja juuksed olid alati siidiselt siledad.»

Foto: DANNY MOLOSHOK/REUTERS

Zoe Saldana ja majonees

Zoe Saldana meenutas ühe intervjuus oma ema nippe: «Ta ostis meile ühelt odavmüügilt raamatu, kus oli kirjutatud, milliseid tavalisi asju saab oma ilu heaks ära kasutada. Me proovisime paljusid asju, näiteks tegime kaerahelvestest näomaske või üritasime juustesse salke teha tee või isegi rummi abil. Nüüd on meil traditsiooniks saanud see, et vähemalt korra aastas paneme omale majoneesi pähe, lihtsalt vanade aegade meenutamiseks.»

Foto: MARIO ANZUONI/REUTERS
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles