Kümme asja, mida naised kipuvad pärast lahkuminekut tegema

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Lahkuminek ei mõju kellelegi hästi, aga kuna naisi peetakse õrnemaks sugupooleks, siis võib arvata, et naised elavad ka suhte lõppu raskemalt üle kui mehed. Millised tegevused aitavad naistel lahkuminekust üle saada? Cosmo tõi mõned näited.

1. Ta kulutab tavapärasest rohkem raha. Ja ta on nõus kulutama kõigele. Alates uuest voodipesust kuni uue trendika soenguni. Kui rahakott on paarikümne euro võrra kergem, muutub enesetunne ka paremaks.

2. Ta tarbib alkoholi. Palju. Vein on talle alati maitsenud ja pärast lahkuminekut aitab see hästi mälestusi ning mõtteid hägusemaks muuta.

3. Ta ei ütle ära snäkkidest. Pärast lahkuminekut võib juhtuda, et mõnda aega tarbib naine ainult n-ö lohutustoitu, kuna talle tundub, et see muudab enesetunde paremaks.

4. Ta üritab liiga ruttu lahkuminekust üle saada. Kõigepealt tahab ta sõbrannadega välja minna ja pidutseda nii nagu vallalised teevad, kuid asi päädib sellega, et hommikul kell 9 nutab ta üksi kodus patja.

5. Ta valetab. Kui lähedased küsivad temalt, kuidas ta end tunneb, valetab naine, et kõik on korras. Kui peaks juhtuma, et endine kallim saadab talle sõnumi ja uurib naise tegemiste kohta, vastab naine napilt: «Vabandust, kes küsib?»

Foto: SCANPIX

6. Ta üritab mehega endiselt sõber olla. Ent see on raske, lausa väga raske. Ära ürita teha nägu, et kõik on korras. Võta rahulikult aeg maha ja tunne mehe vastu viha, ela emotsioonid endast välja.

7. Ta postitab sotsiaalmeediasse sügava tagamõttega sõnumeid. «Usaldus? Selle teenimiseks kulub aastaid, kuid murdmiseks vaid sekund.» Ja kõik saavad aru, kellele need sõnumid on suunatud.

8. Ta jälgib oma eksi sotsiaalmeedias. Kes on see naine, kellega ta äsja Facebookis sõbrunes? Kes on tema piltidel? Miks on ta hakanud aktiivsemalt sotsiaalmeediat kasutama?

9. Ta saadab mehele purjus peaga sõnumeid. Pole mingi ime, kui naine joob natuke liiga palju veini ja saadab eksile sõnumi, kus tunnistab, et igatseb teda. Samas võib sellele sõnumile järgneda hoopis selline: «Ma ei suuda uskuda, et ma armastasin sind, kao mu elust minema!»

10. Ta magab kellegagi ja kahetseb seda hiljem. Võib-olla magab ta eksiga, võib-olla mõne täiesti võõra inimesega. Igal juhul ei ole olukord kiita.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles