Meestele: 15 «pisiviga», mis võiks armastatud naisel olla

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Keegi meist pole ideaalne, ent pisivigu ja asju, mis muudavad meid ebatäiuslikuks, ei tasu karta ega vältida. Sageli on need just olulised asjad, mis teevad meist selle inimese, kes me oleme.

Elite Daily pani kirja 15 «pisiviga», mis võiks olla naisel, keda mees armastab ja keda ta ideaalseks peab. Eks igaüks otsustab ise, kas neid saab üldse vigadeks pidada või on need pigem boonused.

1. Ta hoolib sinust liiga palju. Naine mõtleb sinule päeva jooksul ja langetab otsuseid pidades sind silmas. Ta tahab, et sa oleksid õnnelik, kuna see teeb ka teda õnnelikuks.

2. Tal kulub liiga kaua aega enda sättimisele. Leppisite kokku, et kohtute kell 18.00, kuid nüüd on kell juba pool tundi rohkem, kuid sina istud endiselt üksi lauas ja ootad naist. Sind ajab hulluks see, et ta ei suuda kunagi õigeks ajaks valmis saada, aga samas... ta näeb alati imeline välja.

3. Ta oskab välja tuua su vigu. Sa tead, et sul on mõned vead, tema teab seda ka. Aga oma vigade tunnistamine ja enda parandamine võib olla keeruline ettevõtmine. Ent sa mõistad, et see tuleb sulle kasuks ja sa armastad oma naist.

4. Ta teeb sinu heaks midagi ilma, et sa oleksid seda palunud. Ta üllatab sind näiteks pikniku, väljasõidu või mõne muu seiklusega. Ta on spontaanne ja mõnes mõttes kontrolli alt väljas. Temaga pole kunagi igav ja ta võib tekitada sinus isegi süütunnet, et sa piisavalt palju ei pinguta.

5. Ta kulutab alati liiga palju aega sinule kingituste ostmiseks. Ja tänu sellele teeb ta sulle alati ideaalseid kinke. Sul pole võimalik temaga selles osas võistelda.

6. Ta hoolitseb oma välimuse eest ja sina võid tema kõrval mõnikord välja näha lohakas. Ta teeb trenni, ta toitub tervislikult, ta näeb alati imekaunis välja. 

7. Tal on alati õigus. Temaga pole mõtet vaielda, kuna tal on umbes 99 protsendil kordadest õigus. 

8. Ta on võimeline sind korraga vajama ja mitte vajama ning see ajab sind marru. Mõnikord tundub, et tema maailm vajuks ilma sinuta kokku, kuid vahel on tunne, et ta saab sinuta paremini hakkama. Sulle ei meeldi see... aga samas meeldib ka.

9. Ta sunnib sul end täiendama, mis nõuab palju tööd. Ta julgustab sind karjäärialaselt ja ka igas muus mõttes end täiendama ning arendama, kuna ta teab, et sellest on sulle palju kasu. Ta ei aktsepteeri seda, et sa tahaksid olla laisk, kuigi sa oled seda talle ausalt öelnud. Ta tahab ja armastab sind, aga ta eelistaks näha seda, et sa kasutad oma potentsiaali ära.

10. Ta ei karda oma mõtteid välja öelda. Mõnikord võid karta, et ehk ütleb naine midagi sellist, mis toob sulle jama kaela, kuid enamasti sa vaid naerad tema sõnade üle. Tal on kõige kohta oma arvamus ja ta ei hoia seda üldiselt endale.

11. Ta tahab alati su käest hoida või olla su kaisus. Ka suvel, kui väljas on kõvasti plusskraade, tahab naine sinu käest kinni hoida. Külmal ajal poeb ta sulle kaissu ja sulle tohutult meeldib see. 

12. Ta astub sageli oma mugavustsoonist välja ja tõmbab sind kaasa. Ta võib mõnikord isegi küsida, mida sa ei julgeks kunagi proovida ja jätab selle meelde. Enamasti ajab ta sind hulluks, kuid samas on sinu elu tänu temale palju põnevam.

13. Ta eeldab, et sa armastad teda rohkem kui ühtki teist naist. Ta pole nõus olema teisel kohal. Ta tahab, et sina oleksid tervenisti tema oma. Minevikus, olevikus ja tulevikus. Ta tahab sind ja ta ei ole nõus sind jagama.

14. Ta tekitab sinus tunde, et sa võid temast iga hetk ilma jääda. Üldiselt tunned, et teie suhtega on kõik hästi. Kuid siis tuletab miski sulle meelde, et su naine on imeline ja paljud mehed oleksid nõus tema eest võitlema. Ta ei hõõru selliseid asju sulle nina alla, ta tahab, et sa ise seda mõistaksid.

15. Ta eeldab, et veedad terve oma ülejäänud elu temaga. Ta tahab iga öö sinu kõrval lamada ja igal hommikul sinuga koos ärgata. Ta tahab, et oleksid temaga siis, kui ta ei tunne hästi, on kurb või kui elu muutub tema jaoks raskeks. Ta loodab, et toetad teda siis, kui ta ise ei suuda seda teha ja võtad tema eest riske, kui see peaks olema vajalik. Ta ei taha olla osa su tulevikust, ta tahabki olla sinu tulevik. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles