Neli imelihtsat viisi, kuidas meeste tähelepanu võita

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Naistele pakub alati huvi see, kuidas panna mehi endale järele vaatama ja kuidas nende tähelepanu köita. Tegelikult pole see üldse nii keeruline, kui tihtipeale arvatakse.

YourTango pani kirja neli imelihtsat viisi, kuidas meeste tähelepanu võita.

  • Kui oled sõbrannadega väljas, leia vahepeal võimalus üksi olemiseks

Kui olete mõne sõbra juures peol, mine uuri näiteks raamaturiiulit või mine sega köögis omale uus kokteil. Mehed ei julge naistele läheneda siis, kui naised on suures seltskonnas, kuna mehele mõjub väga piinlikult see, kui naine talle korvi annab. Kui naine on üksi, läheneb mees talle julgemalt.

  • Ära naera mehe külgelöömislause peale

Tõenäoliselt on esimesed sõnad, mis üle mehe huulte tulevad, üsna imalad – naerata vaid nende peale ja aita mehel vestlus õigele kursile suunata. Mõtle ise, kui keeruline võib mehel olla võõrale naisele läheneda, ära hirmuta teda ära.

  • Leia moodus, kuidas anda märku, et oled vallaline

Mehed teavad juba, et naisele külge lüües võib ühel hetkel juhtuda, et naine mainib jutu sees oma kallimat. Tee see asi kohe selgeks ja anna mehele märku, et sa oled vallaline.

  • Kui teie teed lähevad peol lahku, ütle talle, et ta sind enne lahkumist üles otsiks

Isegi, kui sinu ja uue silmarõõmu vahel peaks säde tekkima, ei tähenda see, et te peaksite terve õhtu vaid teineteisega rääkima. Ühel hetkel pead minema võib-olla tualetti, soetama uue joogi, veetma sõbrannadega aega. Samas ei tähenda see, et te ei võiks kontakte vahetada ja mõnel järgneval õhtul ühendust võtta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles