Las kallab! Ka kummikud on stiilsed

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Päeva look - kummikud
Päeva look - kummikud Foto: osta.ee

Kevade saabudes on ilmad heitlikud ning tihti sajab vihma nagu keegi kallaks ämbriga vett pähe - tänavad on üle ujutatud ja mõtte panna jalga oma nahast saapad või kingad, võib eos maha matta.

Toimetamised vajavad toimetamist ja päevategemised tegemist ning õue peab minema ka siis, kui taevast sajab alla pussnuge või konni, kirjutab osta.ee moeblogi. Parim jalanõu selleks on tänase päeva look’i pärl - kummikud!

Kummikute valikuid on seinast seina. Olemas on lillelisi, mummulisi, ruudulisi, kontsaga, ratsasaapa-lõikega, klassikalisi, madala säärega, kõrge säärega jne. Sul soovitan siiski valida ühevärvilised, et saaksid neid võimalikult palju erinevate rõivastega sobitada, kuid värvidega võid olla julge. 

Postituse fookuses on täna rohelised kummikud, kuid väga efektsed on ka punased, kollased, sinised, miks mitte ka lillad. Ära karda kummikuid kombineerida puhvseeliku või kleidiga ja alati ei peagi tingimata vihma ootama, et oma värvilised lemmikud jalga panna.

Roosa jakk tasakaalustab rohelisi kummikuid, triibuline merehõnguline kleit on lihtne ja armas koos kaamelivärvi vöö ja postiljon-tüüpi kotiga. Lisa ehted või kell. Soovi korral võid vahetada kummikute värvi mõne teise vastu, samuti jakk võib olla hoopis valge või tumesinine või... Lase fantaasial lennata!

Otsi oma kummikud kapist välja või kui sul neid veel ei ole soetatud, siis hea valiku ja ka teised pildilolevad tooted leiad siit:

Jakk: http://goo.gl/7PFBYk

Kummikud: http://goo.gl/HPHtGk

Kleit: http://goo.gl/pCHLQu

Vöö: http://goo.gl/eowAjc

Kott: http://goo.gl/eSsjoQ

Kell: http://goo.gl/KVPmFv

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles