Millises vanuses on inimesed suhetes kõige õnnelikumad?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Teadlased tegid kindlaks, et inimesed on oma armusuhetes kõige õnnelikumad 34. aastaselt. Female First pani kirja mõned põhjused, miks see võib nii olla.

Selleks vanuseks on teil ilmselt juba lapsed. Sa oled leidnud oma ellu inimese, kellega koos tunned end piisavalt mugavalt, et luua perekond. Suhte arengu mõistes on see väga suur ja tähtis samm.

Oled leidnud kallima, keda sa tõesti armastad. Kahekümnendates käisid kohtingutel selleks, et lõbutseda, kuid need ajad on nüüd möödas. Oled leidnud inimese, keda sa armastad ja kes armastab sind ning tahate kogu aeg koos olla.

Selles vanuses osatakse pisiasju hinnata. Kuna kolmekümneselt peaks karjäärirada juba enam vähem kindel olema, ei pea enam raha pärast muretsema ja saate omale lubada elus kallimaid ning paremaid asju.

Olete koos käinud reisimas. Olete koos reisinud ja uusi riike avastanud. Reiside käigus on selgeks saanud, et olete mõlemad teineteise lemmikud reisikaaslased.

Leiate, et olete langetanud õigeid otsuseid. Selja taha on jäänud päevad, mil teil polnud raha kõrvale pandud ja pidite sööma vaid mikrolaineahjus valmistatud toitu. Nüüd mõtlete tulevikust realistlikumalt, hoolitsete teineteise eest rohkem.

Sissetulekud on suuremad kui varem. Kolmekümnendates peaks teie mõlema karjäär juba kindel olema ja palganumbrid peaksid ka naeratuse näole tooma. Raha ei valmista teile enam nii suuri probleeme kui varem.

Olete abiellunud. Tänu suurenenud sissetulekule saate maha pidada suured pulmad ja teie tegemisi saadab teadmine, et saate alati kallimale toetuda.

Lõpuks ometi olete soetanud ka ühise kodu. Olete aastaid kogunud selleks, et oma elamist osta ja nüüd on teil koht, mida saate koduks nimetada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles