Kuus põhjust, miks ei tasu oma telefoni partneri eest varjata

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Üldiselt on nii, et kõige enesekindlamad inimesed on tavaliselt ka kõige paremad ja avameelsemad suhtlejad. Nad ei pelga erinevaid sotsiaalseid olukordi ega varja oma minevikku, nad julgevad teistele oma tõelist olemust näidata. Ent need, kes on mingil põhjusel ebakindlad, käituvad sootuks teisiti.

Ebakindlad inimesed ei ole kuigi avatud suhtlejad. Nad eelistavad vältida pikki vestlusi, sageli võib tunduda, et neid on lausa keeruline mõista. Tihtipeale on põhjuseks see, et ebakindlad inimesed üritavad olla need, kes nad tegelikult ei ole. Vahel võib aga põhjuseks olla see, et neil on midagi varjata, kirjutab Elite Daily.

Taoliste inimestega võib olla keeruline armusuhteid luua, kuna nad võivad partneri eest nii mõndagi varjata. Võib-olla partnerile ei tule pähegi see, et ta võiks telefonis kallima sõnumeid või e-kirju lugeda, aga kui partner varjab oma telefoni tema eest niivõrd kiivalt, tekib kahtlemata huvi, milles on asi. Järgnevalt on välja toodud kuus põhjust, miks ei peaks oma telefoni partneri eest varjama.

1. Praegusel ajal peegeldab telefon laias laastus seda, milline inimene sa oled

Kuna nutitelefoni saab tõmmata erinevaid rakendusi, mis on seotud sinu huvide ja hobidega, saab telefoni järgi inimese kohta nii mõndagi teada. Kui sa varjad oma telefoni kallima eest, siis see tähendab sisuliselt seda, et sa varjad tema eest osa oma elust ega lase tal näha oma tõelist olemust. Seetõttu võib temas tekkida tunne, et ta on kõrvale jäetud.

2. Kui nimed ei sobi omavahel kokku, siis ilmselt pole ka jutul tõepõhja all

Kui kallim ei aja oma telefoniga just mingit kahtlast äri, siis pole tal ju põhjust sinu ees telefoni varjata. Kui sa aga täheldad, et ta saab sõnumeid inimestelt, kelle nimed on sinu jaoks võõrad ja tema selgitused tunduvad olevat kahtlased, siis võib teoksil olla midagi hämarat.

3. Partner pole salasõnaga kaitstud

Suhtes peaksid partnerid teineteisega täiesti ausad olema. Seda põhimõtet ei saa rakendada vaid «mõnikord» või siis, kui ühele teist see sobib. Kui sinu ja partneri elu teatud osade vahel seisab neljakohaline salasõna või parool, siis see võib tekitada tunde, et sinu eest varjatakse midagi olulist.

4. Telefonis ei tohiks olla midagi sellist, mida partner ise sulle tunnistada ei julge

Partner ei peaks oma telefoni kiivalt varjama, vähemalt mitte siis, kui ta on täiesti aus inimene ja päriselus samasugune nagu näiteks nutitelefoni helkiva ekraani taga. Kui partner kardab, et sa võid avastada telefonist midagi, mida ta sooviks su eest varjata, siis võib-olla oled sa vale inimesega koos. Telefon on telefon, mitte miski, mis varjab ühe inimese salajast poolt.

5. Telefonid võivad luua erinevaid reaalsusi

Kuigi sa ei pruugi seda omale tunnistada, võivad telefonid sageli luua täiesti eraldi reaalsuse füüsilisest elust. Kuigi sa võid olla üsna kindel, et su kallim ei ela telefonis topeltelu, ei saa sa sellest siiski 100 protsenti kindel olla.

6. Telefon ei ole su kehaosa

Inimesed ei peaks oma telefone niivõrd tõsiselt võtma. Paljude jaoks on telefon kui käepikendus ja nad kohtlevad seda kui oma kehaosa. Telefon on muidugi tähtis ja kasulik vidin, aga kui inimene ajab telefoni reaalsusega segi, võib asi muutuda probleemseks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles