Märke, et oled liiga pikka aega olnud vallaline

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Vallalised naised võivad ju väita, et nad on üksi, kuna nad on ise nii otsustanud, kuid ühel hetkel võib vallaliseelu muutuda kurvaks. Kuidas aru saada, et oled liiga pikka aega olnud üksi ja oleks paras aeg oma elu kellegi teisega jagada? Cosmopolitan.co.uk pani kirja mõned märgid, mis aitavad seda kindlaks teha.

1. 25 kilomeetri raadiuses pole sulle enam ühtki sobivat Tinderi kaaslast. Ent oled suutnud end veenda, et paljud lihtsalt ei kasuta Tinderit ja abi pole sugugi selles, et sa ise oled partnerite suhtes üsna valiv.

2. Oled lavastanud Instagrami fotosid vaid seetõttu, et märkida nende juurde #kallimagakohtingul. Mis selles ikka halba on, kui pildistad laual olevat veinipudelit ja tõstad selle kõrvale ühe klaasi asemel kaks? See ei tee ju kellelegi liiga.

3. Sugulased ei vaevu sinult enam küsima, kas sul kallim on. Kujuta ette, millise pilguga nad sind siis vaatavad, kui su ellu peaks järsku tekkima mõni silmarõõm.

4. Su endine kallim ei nimeta sind enam endiseks kallimaks. Tal on pärast sind olnud juba umbes neli uut suhet, seega ta peab sind pigem tuttavaks kui millekski enamaks.

5. Sõbrad ei vaevu enam küsima, kas võtad üritustele kellegi kaasa. Nad on juba alla andnud ega loodagi, et sinu nime taha võiks kunagi kirjutada «+1».

6. Oled omale kassi muretsenud. Huvi kasside vastu tekkis sul alles siis, kui olid umbes aasta üksi elanud.

7. Sind ajab endast välja mõte, et peaksid oma voodit kellegagi jagama. Sind häirib ainuüksi see, kui kell tiksub öökapil liiga kõvasti, mida sa teeksid veel siis, kui sinu voodis norskaks mõni meessoost isik?

8. Sul pole ühtegi aluspesupaari, kus rinnahoidja ja aluspüksid sobiksid kokku. Sa ei pööra aluspesule eriti tähelepanu ja sind ei häiri see, kui rinnahoidja ja aluspüksid pole ühte värvi.

9. Oled hakanud väljas käima meestega, kes sulle tegelikult huvi ei paku. Oled korduvalt nõustunud paar kokteili jooma mehega, keda sa ei pea atraktiivseks ja kellega sa tegelikult ei sobi kokku, ent sulle meeldib mõte, et saad soovi korral kellelegi sõnumeid saata.

10. Sõbrannad ei ürita sind enam kellegagi paari panna. Nad ei paku enam välja, et võiksid kohtingule minna mõne nende kolleegi või naabriga, kuna nad kardavad, et ühel hetkel võib pealekäimine teievahelise sõpruse ära rikkuda.

11. Oled korduvalt guugeldanud kunstlikku viljastamist. Sinu elus pole küll ühtegi nägusat meest, aga see ei tähenda, et sa ei tahaks tulevikus lapsi saada. 

12. Oled hakanud tööl praktikantidega rohkem suhtlema. Nad on noored, mis tähendab, et tõenäoliselt on nad vallalised ja neil on ilmselt palju vallalisi sõpru. 

13. Isegi Facebook teab, et sa oled vallaline. Kas Facebook pakub sulle mõnikord erinevaid tutvumislehti? Või viskab sinu profiili küljele maiustuste reklaame, mis võiksid sulle kurval hetkel lohutust pakkuda? 

14. Oled mõelnud sellele, et võiksid uuesti eksiga välja minna. Tunnista ausalt - sa oled rohkem kui korra mõelnud sellele, et ehk võiks teie vahel midagi taas olla.

15. Oled muutunud erakordselt küüniliseks. Näiteks kui parim sõbranna räägib sulle oma uuest kallimast, ei suuda sina mõelda muud kui «sellest ei tule midagi välja». 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles