Mehe praegune ja endine kallim hüppasid jõkke, et näha, kelle mees päästaks

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: SCANPIX

Tavaliselt, kui mehed väidavad, et naised on hullud, siis nad eksivad. Ent aeg-ajalt juhtub selliseid asju, mis panevad mõtlema, et ehk ei olegi meeste arvamus kuigi vale. 

Kõik sai alguse siis, kui 21aastane Wu Hsia otsustas pika suhte lõpetada ja jättis 20aastase Jun Tangi maha. Peagi tekkis mehel aga uus silmarõõm, kelleks oli 22aastane Rong Tsao. Mehe endine kallim ei suutnud aga leppida mõttega, et nende suhe sai läbi. Tang jälitas mõnda aega oma endist partnerit, kuni lõpuks sai mehel sellest kõrini ja ta otsustas naisega korra veel näost näkku kohtuda, kusjuures kohtumisele kutsus ta kaasa ka oma praeguse kallima, kirjutab Elite Daily.

Kolmik kohtus eelnevalt kokku lepitud kohas ja ei kulunud kuigi palju aega, kui naised hakkasid kaklema. Mehe tähelepanu võitmiseks otsustas Tang jõkke hüpata ja palus, et mees ta ära päästaks.

Ilmselt tekkis korraks hetk, mil mees tõesti mõtles oma eksi päästmisele, sest kuidas muidu selgitada seda, et ka tema praegune kallim otsustas jõkke hüpata. Seega oli jões kaks naist - Wu Hsia endine kallim ja praegune kallim - ning mõlemad hüüdsid mehele, et see tuleks neid päästma. 

Hsia otsustas päästa oma praeguse kallima ja viis noore naise haiglasse. Eksi jättis mees jõkke ja helistas oma vennale, et see läheks naist päästma. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles