Toit muusikanädala rütmis

Britt Rosen
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Värske ja värviline: vikerforell marineeritud juurviljadega, mis on ka TMW pop-up-restorani menüüs.
Värske ja värviline: vikerforell marineeritud juurviljadega, mis on ka TMW pop-up-restorani menüüs. Foto: Liis Treimann

Tallinn Music Week täidab kolmapäevast pühapäevani pealinna kontserdisaalid ja klubid uue muusikaga ning restoranid kevadeootuse maitsega. Milliseid noote mängitakse aga ürituse korraldaja Helen Sildna ja pop-up-restorani peakoka Toomas Läätse söögitoas?

Et muusika ja toit on ideaalne paar, peetakse Tallinn Music Weeki (TMW) ajal ka restoranifestivali, kus hulk söögikohti pakub erimenüüd (vt tmw.ee/tastes). Ning nagu läinud aastal, pannakse ka tänavu disaini- ja arhitektuurigaleriis püsti ajutine pop-up-restoran, kus vägesid juhib peakokana Toomas Lääts.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles