12 seksiga seotud asja, mis ajavad mehi segadusse

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Pole kahtlustki, et mehed naudivad seksi, aga see ei tähenda, et nad mõistaks kõike, mis seksi ajal aset leiab. Mõned asjad ajavad neid lausa segadusse. 

Cosmopolitan pani kirja kaksteist seksiga seotud asja, mis mehi sageli segadusse ajavad.

1. Miks tahavad naised seksida pimedas? Meeste arvates muudab seksi lõbusamaks ja intiimsemaks see, kui saab partnerit seksi ajal vaadata. Pimedas seksimine on sama hea kui pimedas söömine, pool lõbust jääb kogemata.

2. Kas mees peaks seksi lõpetama, kui naisel pole seksituju? Vahel juhtub nii, et naine nõustub seksiga, kuigi ta pole ise päris õiges tujus. Sellistel hetkedel on üsna raske oma igavust peegeldavat näoilmet varjata. See tekitab aga mehes segadust - kas ta peaks kõigest hoolimata lõpetama või jätma vahekorra pooleli?

3. Kas naistele meeldib pesu kanda või mitte? Meestele meeldib seksikas aluspesu, aga ühel hetkel tirivad nad selle naise seljast. Pealegi ei näe kõik pesuesemed mugavad välja. Vihje naistele: rääkige meestele, kuidas te aluspesusse suhtute.

4. Kui karm on «karm seks»? Kui soovid keskmisest karmimat seksi kogeda, ütle partnerile väga täpselt mida sa silmas pead, sest inimesed mõistavad seda erinevalt. Kas tahaksid, et partner annaks sulle laksu? Või soovid, et ta seoks sind voodi külge kinni? 

5. Mille poolest erineb see, kui mees haarab ohjad ja see, kui ta teeb seda, mida tahab? Meestel pole midagi selle vastu, et seksi ajal ohjad enda kätesse haarata, aga naised ei tohi siis hiljem kurta, et mees käsutas voodis liiga palju. Mees ei suuda su mõtteid lugeda, suhtle temaga.

6. Kas naine sai just orgasmi? Või oled sa sellele väga lähedal? Või naudid lihtsalt seda, mis praegu toimub? Vahel on kirgliku hetke ajal keeruline mõista, mida naise kehakeel ütleb.

7. Mida naine tahab, et mees teeks? Sa võid küll mehe kehaga ühes rütmis liikuda ja tema kannikatest haarata, aga see veel ei tähenda, et mees mõistaks su soove.

8. Kuhu peaks mees vaatama, et mitte endast veidrat muljet jätta? Kas mees võib naisele seksi ajal silma vaadata? Või pigem peaks ta silmad sulgema? 

9. Kui palju sobib seksi ajal suudelda? Kas mees suudleb sind piisavalt? Kas ta suudleb sind õigetesse kohtadesse? Kas ta ei peaks suudlemisele niivõrd palju tähelepanu pöörama, kuna seks ise on palju intiimsem kui suudlus?

10. Miks naised oma rindadega rohkem ei mängi? Paljud mehed mõtlevad, et kui neil oleks suured rinnad, ei suudaks nad oma käsi neist eemale hoida.

11. Kas naine katsub mehe kannikaid seetõttu, et talle meeldib seda teha või vihjab ta millelegi muule? Anaalseks on asi, millest võiks enne vahekorda rääkida, kuna inimesed suhtuvad sellesse erinevalt. Võib-olla pigistab naine mehe kannikaid vaid sellepärast, et talle meeldib seda teha, aga võib-olla üritab ta mehele hoopis midagi muud teada anda. Head naised, kasutage sõnu, ärge arvake, et mehed tõlgendavad teie tegusid nii, nagu teile meeldiks.

12. Kuidas suudab naine pärast seksi nii aktiivne olla? Mehed ei mõista, kuidas on see võimalik, et naine pole pärast seksi väsinud ega taha magama jääda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles