Naised paljastavad, mis tunde orgasm neis tekitab

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Üsna keeruline on selgitada, mis tunde tekitab orgasm. Me kõik võime nõustuda, et see tekitab hea, vahel lausa imelise tunde, kuid täpsemalt on seda raske kirjeldada. Samuti võib paljusid painata küsimus, kas orgasm tekitab naistes ja meestes sama tunde?

Arvestades seda, et naise kliitoris on kaks korda rohkem närve kui mehe suguelundis, võib üsna kindlalt väita, et naised kogevad orgasmi hoopis teistmoodi kui mehed, kirjutab YourTango. Järgnevalt räägivad viis julget naist, mis tunde orgasm neis tekitab.

1. Aevastus, mis on justkui ninna kinni jäänud

«Seda on raske kirjeldada, aga kui ma peaksin seda millegagi võrdlema, siis ütleks, et see on nagu aevastus, mis ei taha välja tulla ja mis oleks justkui terve päeva ninas kinni. Ja lõpuks, kui sa seda kõige vähem oodata oskad, aevastad ja iga su keharakk tajub seda imelist tunnet. See on midagi taolist. Lihtsalt see kõik leiab aset tupes.»

2. Pott keevat vett

«See tekitab tunde, et vesi keeb pliidil. See algab aeglaselt, sellega võivad kaasneda mõned valjemad häälitsused, mida vahel aetakse orgasmiga segi, aga kui see ühel hetkel hakkab üle potiääre keema, siis ei saa seda enam peatada ja pole küsimustki, mis on juhtumas.»

3. Vabalangemine

«Tekib tunne, nagu tupp oleks hüpanud üle kaljuserva ja langeb vabalt enne, kui see maandub batuudil.»

4. Mõnus auhind

«See on vabanemine, seda kõige paremas mõttes. Üks osa mõnust on see erutus, mis eelnevalt koguneb; sa tead, et see tuleb ja tahad juba lõppu jõuda, aga samas sa tahad, et see kestaks võimalikult kaua, kuna see õrritamine tekitab hea tunde. Lõpuks ei suuda sa enam vastu panna ja annad alla... ja terve su keha tundub olevat tuim ning samas vägagi elus. Asjad värisevad, süda peksab ja ma ei tea, kuidas teistel on, aga minu jalad hakkavad nii kõvasti värisema, et see ajab mind naerma. Ma oleks nagu võitnud imelise auhinna, kuid ma oskan selle peale vaid naerda ja uhke olla.»

5. Langevarjuhüpe

«Minu jaoks tekitab orgasmile eelnev erutus tunde, nagu ma oleks maailmaserval ja valmis langevarjuhüppeks; mu süda peksab, kuna ma ei tea, mis järgmisena võib juhtuda (sest vahel võib juhtuda, et orgasmitunne läheb enne lõppu üle), aga siis see juhtub ja see plahvatus on niivõrd tugev, et ma kukun ja olen justkui kaaluta olekus. Pole oluline, kas mu teele jääb midagi halba, kuna ma tean, et all ootab mind ideaalses temperatuuris vesi, seega ma ei pea mitte ühegi asja pärast muret tundma.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles