Pruut jättis peiu lihtsa matemaatikaülesande pärast altari ette

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SAM PANTHAKY/AFP

Indias otsustas üks pruut oma peiu altari ette jätta, kuna mees ei osanud lahendada naise esitatud lihtsat matemaatikaülesannet.

Pruut otsustas veel enne pulmi mehe teadmised proovile panna ja küsis mehelt, kui palju on 15+6. Mees vastas, et summaks on 17, mispeale otsustas naine pulmad ära jätta, kirjutab Huff Post.

Omapärane sündmus leidis aset kolmapäeva õhtul Rasoolabadi küla lähistel. Peigmehe perekond üritas pruuti ümber veenda, kuid naine jäi oma otsusele kindlaks. Naine ütles, et mees oli talle valetanud oma hariduse kohta.

Ka pruudiisa ütles, et peigmehe perekond oli valetanud mehe haridustaseme kohta, kuna iga ühe klassi haridusega laps oleks osanud sellele küsimusele vastata.

Tüli lahendamiseks kutsuti kohale kohalik politsei. Mõlemad perekonnad olid nõus tagasi andma kingid ja ehted, mis nad olid saanud enne pulmi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles