Kümme märki, et oled voodis liiga agressiivne

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Mehed väidavad, et neile meeldib, kui naised kontrolli endale haaravad. Kindlasti vastab see tõele – ent teatud piirini.

«Paljud mehed, keda mina tean, väidavad, et nende arvates võiksid naised voodis julgemad ja agressiivsemad olla. Aga ma olen üsna pikalt töötanud pornotööstuses ja näinud, mis juhtub mehega siis, kui naine on liiga agressiivne. See pole kuigi ilus vaatepilt,» ütles Farrell Timlake, Homegrown Video omanik. Kuidas saab naine aga ise kindlaks teha, et ta poleks voodis liiga agressiivne? YourTango pani kirja kümme märki.

1. Mehel on raske erektsiooni hoida

Mees võib ju väita, et talle meeldiks voodis hullata naisega, kes on n-ö täitmatu isuga, kuid mees ei mõtle sellele, et tema suguelund ei pea lõpmata kaua vastu. Ja kui naine muutub voodis liiga võimukaks, ei pruugi see meest erutada, vaid võib hoopis teda hirmutada ja erektsiooni nurjata.

2. Sinu lelud hirmutavad teda

Kui tahad voodis mõnda lelu kasutada – näiteks vibraatorit –, siis veendu eelnevalt, et see mehes komplekse ei tekitaks. Kui vibraator on suurem kui mehe peenis, võib see meest väga häbelikuks muuta.

3. Sa karjud mehele korraldusi

Alguses võib see mõjuda mänguliselt ja ulakalt, kui naine karjub kõva häälega mehele korraldusi, kuid pikema vahekorra ajal võib see muutuda hirmutavaks. Mees ei taha, et naise karjumine hirmutaks naabreid, lemmikloomi või lapsi.

4. Sina oled alati see, kes seksi algatab

Psühholoog Carole Lieberman selgitas, et mees tahab tegelikult olla see, kes paneb naise endale alistuma ja ajab naise kirest hulluks. Seega kui naine algatab ise seksi, suunab meest seksi ajal ja jagab talle käsklusi, tunneb mees, et naine on tema jaoks liiga agressiivne.

5. Tema (või sinu) keha on ära hõõrutud

Võib-olla sulle meeldib, kui asjad on veidike ulakamad. See on täiesti normaalne, kui te mõlemad olete sellega nõus. Kui sa oled aga füüsiliselt nii agressiivseks muutunud, et mees hoiab sinust eemale, tõmba veidike tagasi.

6. Sa liigud otse mehe suguelundi juurde

Nagu eelpool mainitud, meeldiks meestele see, kui naised oleksid veidike agressiivsemad ja julgemad, aga samas kurdavad paljud mehed, et neile ei meeldi see, kui naine suudleb meest paar korda ja liigub siis otse peenise juurde. Ka mehed naudivad eelmängu ja see mõjub neile erutavalt, seega võta aeg maha ja õrrita teda veidike.

7. Sa ei lase mehel kunagi kontrolli haarata

Vahel on tore olla peal ja domineerida. Mehele meeldib see, kui sa näitad oma õrnemat ja seksikamat poolt. Ent kohtinguekspert Laurel House ütles, et tasakaal on väga oluline. See, kui naine haarab alati kontrolli, võib vähendada mehe mehelikkust.

8. Sa ei lase mehel orgasmide vahel puhata

Sa oled alati peal ja hoiad mehega intensiivselt silmsidet. Isegi, kui mees on juba lõpetanud, ei soovi sa lõpetada. See on aga vale käitumine. Lase mehel mõnda aega puhata ja end koguda.

9. Muretsed alati kõigepealt enda orgasmi pärast

Seksis peaksid mõlemad partnerid võrdsed olema, mis tähendab seda, et te mõlemad peaksite orgasmi saama ja pole oluline, kumb teist enne orgasmi saab. Ära ole voodis isekas.

10. Sa ei taha kontrollist loobuda

Liigne agressiivsus võib olla diskreetne probleem, kuid see on sellest hoolimata probleem. Ära ole liiga jäik ega kangekaelne. Ära pelga häälitsusi teha ega arva, et see jätab sinust tobeda mulje. Ära mõtle, et su pepu on liiga suur ja kõht liiga paks. Lase end vabaks ja mine hetkega kaasa. Kui sa lased kontrollist lahti, muutub seks palju nauditavamaks nii sinu kui partneri jaoks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles