Mehed paljastavad, mis tunde orgasm neis tekitab

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kas oled kunagi mehega voodis olles mõelnud, et huvitav, mida ta orgasmi hetkel ja sellele järgnevalt tunneb? Kas orgasm tekitab mehes üldse teistsuguse tunde kui naises?

Vastus viimasele küsimusele on «jah»: on kindlaks tehtud, et meestel kestab orgasm oluliselt lühemat aega kui naistel, kuid samas on mehe orgasm intensiivsem. Samuti on välja selgitatud, et ühe seksuaalvahekorra ajal on mees suuteline üldiselt vaid korra orgasmi saama; naine suudab aga õige stimulatsiooni korral väikeste vahedega mitu orgasmi saada, kirjutab YourTango.

Aga millise tunde orgasm meestes tekitab? Sellele teemale aitavad valgust heita neli julget meest, kes räägivad oma kogemustest.

1. Aju lülitub välja ja hetkeks saabub selgus

30-aastane Andrew ütles, et tema on seksi ajal justkui transis. Kuigi ta on füüsiliselt kohal, uitab tema mõistus sügavasse ja erootilisse metsa, mida on sama raske kirjeldada kui orgasmi. Aga mida ta tunneb pärast orgasmi? «Pooleks sekundiks on kõik hästi selge. Ma näeksin asju justkui esimest korda selgelt. See on minu jaoks orgasmi juures kõige võimsam asi, need lühikesed hetked pärast orgasmi kogemist.»

2. Tekib tunne, et «energia» väljub sinust

27-aastase Adami sõnul on orgasm erinev sõltuvalt sellest, kas ta masturbeerib või on partneriga vahekorras. Masturbeerimise tulemusel on orgasm lihtsalt vajaduse rahuldamine, aga kui ta saab lõpetada naise sees, siis see mõjub äärmiselt spirituaalselt. «Tekib tunne, et ma annaks justkui oma hinge teisele inimesele edasi,» selgitas Adam ja lisas, et see on justkui oma energia jagamine. «Sa oled niivõrd haavataval hetkel kellegagi nii lähedane.»

3. Orgasmi intensiivsus sõltub sellest, kui kaua suudab mees end tagasi hoida

23-aastane Paul lausus, et orgasm on kõige intensiivsem juhul, kui ta suudab end tagasi hoida. «On suur vahe sees, kas sa lased end kohe lõdvaks, kui tunned, et oled lõpetamas või suudad natuke vastu pidada. Ma olen tunduvalt väsinum siis, kui olen korra lõpetanud ja seksiga jätkanud,» selgitas ta.

4. Naiste jaoks on orgasm pikem... ja vist ka parem

26-aastane Wes kinnitas juba teada fakti, et mehe jaoks kestab orgasm lühemat aega kui naise jaoks. «Tundub, et mu tüdruksõber kogeb orgasmi justkui lainetena. Minu oma pole selline. Mul on 3-5 sekundit kestev intensiivne purse, pärast mida muutub kogu keha tuimaks. See tekitab hea tunde, aga mulle tundub, et tüdruksõbra orgasm on kordades parem.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles