Õhtusöök prantslaste stiilis

Britt Rosen
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kutsub prantslaste kööki maitsma: Prantsuse suursaadik Michel Raineri naudib üht oma lemmikut, austreid, restoranis Enzo, mis pakub samuti 19. märtsil prantsuse stiilis kuuekäigulist õhtusööki.
Kutsub prantslaste kööki maitsma: Prantsuse suursaadik Michel Raineri naudib üht oma lemmikut, austreid, restoranis Enzo, mis pakub samuti 19. märtsil prantsuse stiilis kuuekäigulist õhtusööki. Foto: Sander Ilvest

Järgmisel neljapäeval, 19. märtsil pakuvad rohkem kui 1300 restorani üle kogu maailma prantsuspärast õhtusööki. Nende hulka pääsesid ka kaheksa Eesti söögikohta.

Eesti restoranidest jõudsid väljavalitute sekka kõik kaheksa, kes Prantsuse saatkonna kutsele vastasid ja rahvusvahelisele peakokkade komiteele eesotsas kultusliku-kuulsa koka Alain Ducasse’iga oma prantsuse stiilis õhtusöögi erimenüüd tutvustasid: Chez Andre Tartust ning Enzo, Frenchy, Gloria, Le Chateau, Neikid Resto ja Ribe Tallinnast.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles